lauantai 15. marraskuuta 2014

Sandbergin sormusesittelyssä

Näin muutama viikko sitten Kuopion Matkuksessa käydessäni Timanttisten ikkunassa kyltin, jonka mukaan 15.11. siellä järjestetään Sandbergin timanttisormusesittely. Koska kihlasormukseni on Sandbergin Kassiopeia 2 M-47W, olen pohtinut, että haluaisin ehkä saman valmistajan vihkisormuksenkin, onhan Sandberg laadukas suomalainen merkki ja ainakin silloin sormukset täydentäisivät hyvin tosiaan. Tämä siis oli syyni lähteä tähän timanttisormusesittelyyn ja samalla sain jälleen hyvän syyn fiilistellä häitä. 

Saapuessamme Matkuksen Timanttiset liikkeeseen liike oli ihan tyhjillään, joten pääsin suoraa juttelemaan asiantuntijan kanssa sormuksista ja saman tien laittamaan niitä myös sormeeni. Myyjä huomasi heti, että edellinenkin sormukseni on Sandbergin ja lähti hyvin ennakkoluulottomasti ehdottelemaan minulle erilaisia vahtoehtoja sen rinnalle - mikä oli todella hyvä, sillä lähdin etsimään jotain ihan muuta mihin lopulta ihastuin :D Ja sain todella hyvää ja asiantuntevaa palvelua, sain sovitella kaikkia mahdollisia sormuksia ilman kiirettä ja myyjä kertoi minulle sormuksista kaiken, mitä vain halusin tietää. Ajattelin liikkeeseen mennessäni, että etsin kihlasirmukselleni kaveriksi sormusta, jonka timantit ovat hieman isommat kuin tässä,  mutta olen aina sanonut kaikille, että en missään nimessä halua sormusta, jossa on keskellä yksittäinen timantti, se ei ole minun tyyliseni. Myyjä kuitenkin antoi minulle sovitettavaksi juuri sellaisen ja kuinka ollakkaan, ihastuin tähän malliin saman tien, eikä tälle ihastukselle näy tulevan loppua. Sovitin myös kolmen vierekkäisen timantin sormusta, mutta en ollut siihen yhtä ihastunut kuin yhden kiven sormuksiin - sovittaminen voi siis muuttaa kaiken! Lisäksi sovittelin oman oman sormukseni rinnalle kahta muuta sormusta ja pidin myös tällaisista symmetrisistä kolmen sormuksen vaihtoehdoista.

Liikkeestä lähdettyämme olin aivan haltioissani ja ihastuksissani, miten kauniita sormuksia onkaan olemassa ja pyörittelin kaikkia vaihtoehtoja innoissani päässäni. Seuraavat päivät onkin omistettu sormusunelmoinnille! Sain mukaani esitteen, josta ympäröitiin suosikkini, joten muistan myöhemminkin, mistä pidin eniten. Tässä vielä muutamien suosikkisormusteni kuvia, ehkä joku näistä on joskus minun <3

Kuvan mukainen sormus oli mielessäni liikkeeseen astuessa ja vaikka sormus olikin todella kaunis, se ei tuntunut ihan omimmaltani sormessa.


 Aluksi sovitin kihlasormukseni kanssa samaan sarjaan Kassiopeia 2 kuuluvaa M-574 sormusta sekä toista kihlasormukseni kanssa samanlaista sormusta.

 Myös sileä yhden tilantin sormus näytti kauniilta, mutta kolmen sormuksen sovittelun jälkeen jäin kaipaamaan tähän yhdistelmään vielä jotain lisää.

 Tässä on jälleen kihlasormukseni kanssa samanlainen sormus yllä sekä välissä Aamukaste 1 sarjan timanttisormus.

Lopuksi vielä Aamukaste 2 sarjasta V-238-7 valkokultaisena. Tämä sormus oli mielestäni sen verran näyttävä, että se ei kaivannut enää kolmatta sormusta. :)

2 kommenttia:

  1. Oi toi kolme sormusta symmetrisesti on kyllä tosi ihanan näköinen!! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ihania sormuksia kyllä riittää!

    VastaaPoista