perjantai 12. elokuuta 2016

Käden koristeet

Nyt on vihdoinkin aika näyttää teille sormukseni kaikkine yksityiskohtineen! Teetimme sormuksemme kuopiolaisella Hanna K:lla ja olimme mukana ideoinnissa ihan joka vaiheessa, kuten olen aiemminkin moneen otteeseen kirjoitellut. Kerrataan vielä sen verran, että minun sormuksen tärkeimmät yksityiskohdat olivat sopiva näyttävyys, käytännöllisyys, sirous ja se, että sormus sopii kuin parina kihlaani. Halusin myös, että vihkisormus on vähän prameampi kuin kihla, muttei jätä kihlaa kuitenkaan varjoonsa ja siksi nämä molemmat ovatkin valkokultaa, mutta vihkisormus on hieman paksumpi ja siinä on suurehko keskikivi sekä reunakiviä yhtä pitkälle kuin kihlassa. Molemmissa on siis sama perusidea, mutta se toteutetaan vihkisormuksessa astetta näyttävämmin. Juhlavuutta vihkisormukseen tuo kiviä reunustava pieni koristeviiva sekä siroutta ja kapeuden tuntua timanttien pisaramainen asettelu ja kavennus keskeltä. Rakoa sormusten väliin ei kuitenkaan jää, kuten kovasti toivoinkin:) Voitte kuvitella, miten jatkuvasti minä tätä sormusta olen tämän viikon tuijottanut ihaillen^^


Mikon sormuskin on valkokultaa ja siinä on pientä aaltomaista kuviota sekä muutama pari mustia kiviä tuomassa sitä jotain ainutlaatuisuutta, mutta miehekkäällä tavalla. Myös tämä on ollut ihan todella tykätty kantajalleen. 

Sormuksen ohella halusin vähän näyttävämmät kynnet käsiäni koristamaan, sillä häissähän morsiamen kynnet ovat esillä sormusta ihasteltaessa. En ole koskaan aiemmin käynyt laitatuttamassa kynsiäni ammattilaisella, vaikkakin pidän todella paljon itse kynsien lakkailusta. Nyt jos koskaan oli aika kokeilla! Jonkin aikaa pohdittuani päädyin luonnon kynnen geelaukseen, sillä ajatus rakennekynsistä tuntui liian suurelta harppaukselta näin noviisille:D Siksi kynsiä varjeltiinkin häiden alla huolella ja sain niistä ihan mukava mittaiset :) Paria päivää ennen lakkausta hain vähän ideakuvia ja minulle oli selvää, että haluan säihkettä, mutta kuitenkin jotain suht. perinteistä ja valkoista. Päädyinkin vähän tuunattuun ranskalaiseen manikyyriin, jonka Kynsi- ja Kauneusstudio Charisman Susa toteutti aivan upeasti! Hän myös antoi todella paljon ideoita, mitä kaikkea voisimme tehdä. Voin suositella kuopiolaisille tätä paikkaa, tosi ihana hemmotteluhetki! Voi olla, että tämä tyttö, tai ennemminkin tuore rouva, jäi ainakin hetkeksi koukkuun kynsien laittoon. Näistä on ihanasti iloa nyt pitkälle häiden jälkeenkin ja on niin helppoa, kun lakka vain pysyy ja näyttää päivästä toiseen hyvälle:)


2 kommenttia: