sunnuntai 28. elokuuta 2016

Häämatkaterkkuja turkoosin veden ääreltä

Anteeksi hetkellinen hiljaiseloni! Kaikki naimisiin menneet tietävät, että heti häiden jälkeen riittää puuhaa koristeiden ja lahjojen järkäilyissä ja meillä aikaa meni myös häämatkalle pakkailuun ja yhtäkkiä olikin jo lähdön aika. Kerron lisää häistämme ja kaikista ihanista yksityiskohdista taas viikon päästä, kunhan pääsemme takaisin kotiin!

Ajattelin kuitenkin lähetellä teille pari fiiliskuvaa meidän häämatkalta, mutta täällä on maailman hitaimmat yhteydet ja en saa kuvia lisättyä tänne:/ pitää siis pitäytyä vain terkuissa:)Viikko ollaan siis oltu häämatkalla ja ehditty siinä ajassa tutustua Hollywoodin ja muun Kalifornian saloihin sekä viettää useampi yö upeissa maisemissa Tahitin saarilla. Olemme nyt Moorealla, vuorten, turkoosin läpinäkyvän veden ja värikkäiden kalojen keskellä ja parin päivän jälkeen siirrytään tästä rantabungalowista vielä Bora Boralle vesihuvilaan! Ensimmäinen pysäkkimme näillä saarilla oli pääsaaret ja Papetee.Tarkempia yksityiskohtia ja kuvia laitan heti sitten, kun pääsen oikean koneen ääreen, pysykää siis kuulolla:)


1 kommentti:

  1. Hei ihana hääbloggaaja! Sinulle olisi pieni infopaketti ja blogihaaste osoitteessa http://www.lovemedo.fi/artikkelit/tervetuloa-haablogimiittiin-1102016-0.

    Hyvää alkusyksyä toivotellen,

    Love Me Do -häämessujen Hanna

    VastaaPoista