keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Mitä hääkuvista?

Custom canvas prints of wedding pictures in master bedroom #canvas #walldecor #homedecor #weddingpictures:

Hääpäivä on päivä täynnä onnellisuutta ja rakkautta, ja vaikka arki koittaa, ei se tarkoita, etteikö näihin tunteisiin voisi palata vaikka ihan päivittäin. Itse asiassa häähetkiin olisi minusta todella hyväkin palata mahdollisimman usein ja mikäs sen parempi tapa kuin kuvien avulla! Mutta mitä sitten teettää muistoksi? Isoja kuivia, pieniä omaan kansioon vai jotain ihan muuta? Tee se sinun tyylilläsi! Tässä muutamia ajatuksia herättelemään ideanjyväsiä.

Kun lähdet teettämään hääkuvia, kannattaa antaa hetken kulua häistä, sillä ainakin minusta heti häiden jälkeen kaikki tuntuu niin pumpulilta, ettei osaa oikein päättää, millaista kuvaa haluaa todella katsella osana sisustusta. Tai sitten voi olla liian kriittinen, eikä oikein mikään tunnu täydelliseltä. EI huolta, ota luvan kanssa vähän etäisyyttä ja palaa kuviin hetken päästä. Mieti silloin, haluatko ikuistaa hetken, josta henkii lämpöä ja rakkautta vai iloa ja hauskuutta? Halutko tunnelmaa vai kuvan, joka saa nauramaan? Haluatko ikuistaa yhden kuvan hääparista vai useamman kuvan, joista joku voi olla esimerkiksi kengät, sormukset tai muu tärkeä yksityiskohta teidän päivästä?

First dance photo... must have this!:

home decor idea:

Mietin tämän jälkeen, mihin kuvan haluat, sillä se vaikuttaa myös siihen, millainen kuva kannattaa teettää. Tuleeko kuva makuuhuoneeseen vai olohuoneeseen kaiken keskelle? Samalla voi  miettiä kokoa - teetättekö canvas-taulujen sarjan, yhden suuren taulun vai esimerkiksi useita pieniä neliöitä? Paikka vaikuttaa tähän aikalailla ratkaisevasti sekä tietysti oma mieltymys. Hääkuvista voi tehdä vaikka ja mitä, sillä yhden kuvan voi jakaa useaksi tauluksi, monesta kuvasta voi sommitella kauniin yhdistelmän tai sitten voit valita sinulle tärkeimpiä kuvia ja teettää niistä muistokirjan vain teille. Villein voi teettää kuvista vaikkapa tapetin:) Muista, ettei hääkuvien teettämisessä ole sääntöjä, tee se huoletta teidän tyylillä. 

Millaisia kuvia me sitten aiotaan teettää? Arvaa vaan, ollaanko vielä päätetty:D Mutta vähitellen ideoidaan ja tällä hetkellä vallalla on jonkinlainen canvastaulukokonaisuus makuuhuoneseen, ehkä sängyn päälle. Niin ja ainahan näitä kuvia voi vaihtaa, jos mieli muuttuu, vaikka rahaa kuviin saa helposti uppoamaankin. Onneksi ei ole mikään kiire päättää, vaikka ihana olisi jo palata häätunnelmiin kuvienkin kautta<3

Wedding Vow Canvas Art by DesignerCanvases on Etsy:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti