tiistai 2. elokuuta 2016

Peilikoukeroita ja hääviikon fiilistelyä

Nyt on meidän ja monen muunkin hääparin yksi tärkeimmistä ja ikimuistoisimmista viikoista, nimittäin nyt on hääviikko<3 Tästä ajasta pitää nauttia ihan jokaisella aistilla, keskittyä hyvään mieleen, fiilikseen ja hetkeen, sillä tämä on aikaa, joka on ainutlaatuista ja ihanaa juuri tälläisenaan. Ihan pelkästään ei kuitenkaan ehdi fiilistellä, sillä viimeistelyä, suunnittelua ja organisointia täytyy vielä tehdä enne häitä, sillä tavalla sopivasti.

Monia käytännönkin juttuja ollaan siis tehty ja tehdään kokoajan, joista yksi iso työ oli kehysten kokoaminen ja menun kirjoittaminen. Meille tulee juhlatilaan siis jonkin verran kehyksiä, kuten kuvakollaasimme, erilaisia tekstejä ja ohjeita sekä istumajärjestys, sillä minusta kehykset vaan luovat ihanaa tunnelmaa ja sopivat mediän häätilaan ja hääjuhlan tyyliin.


Lisäksi meille tulee buffet-pöydän viereen kokovartalopeili, jossa on menu kirjoitettuna. Tätä jännitina aika paljon (ja yhä vähän jänskättää, miten se saadaan hyvänä juhlapaikalle), mutta oltiin molemmat todella tyytyväisiä, kun vihdoin sain viimeisen sanan kirjoitettua. Ei pitäisi ruokalajien loppua kesken :)


Kävin perjantaina koekampauksessa, jossa tämä kaikki alkoi konkretisoitua minulle ehkä ekan kerran kunnolla. En tiedä, onko teille muillekin morsiamille käynyt näin, mutta kun minä katsoin itseäni koekampauksessa ja meikissä peilistä, pystyin ensimmäistä kertaa kuvittelemaan hitusen hääpäivän ainutlaatuisesta tunteesta - sekoitus liikutusta, onnea, hymyä, intoa ja rakkautta. Tällä fiiliksellä on ollut hyvä jatkaa kohti hääviikkoa ja pienillä yksityiskohdilla olemme yrittäneet tehdä tästä viikosta ainutlaatuisen. Ihan siis pieniä juttuja, kuten mietelausevessapaperi, herkullista ruokaa (terveellistä tietty), vähän yhteistä aikaa siellä täällä jne. :)

Yhä ollaan hyvin tyytyväisiä kaikkeen, mistään ei ole tarvinnut luopua ja ihan tosi nopeasti saadaan aina meidän hääpaikalta Golden Resortista vastauksia, kun jotain kysyttävää herää ja mitä lähemmäs mennään, niin sitä useampi viesti päivittäin aina lähtee :D Myös kakkumaku on vihdoin päätetty ja toinen bestmanimme saapui meille tänään ja kovasti miehet jo ideoivat häävideon kuvaamista. Ihanaa, että meidän päivä on ihan kohta, nautitaan tästä ajasta!

3 kommenttia:

  1. Ihania viimeisiä päiviä ennen häitä <3

    VastaaPoista
  2. Onpa veikeä idea kirjoittaa menu peiliin! Ihania viimeisiä neiti-päiviä! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille, nautin kyllä täysillä hetkistä häiden alla, suunnittelusta, viimeistelystä ja valmistelusta :)

    VastaaPoista