torstai 29. joulukuuta 2016

Edullista häätavaraa myytävänä!

Vihdoin ja viimein sain roudattua kaikki ylimääräisiksi jääneet häätavarat ulos kaapista ja koottua ne tähän alle myyntiin. Nyt olisi siis kaupan todella hyväkuntoisia ja edullisia häätavaroita tuleviin häihin! Kaikki tavarat sijaitsevat Kuopiossa, mutta jos haluat, että ne postitetaan, lasketaan postimaksu vielä alla olevien hintojen päälle. Kysykää ihmeessä yksityiskohdista lisää ja blogia selaamalla löydätte vielä enemmän kuvia myytävien yksityiskohtien käytöstä meidän juhlasta. Myynnissä myös muualla. Toivottavasti näistä olisi hyötyä teille tuleville morsiamille!

Pitsillä koristellut maljakot 8 kpl
1€ / kpl tai 6€ kaikki

Majakot ovat korkeudeltaan 16,5 cm ja halkaisijaltaan vajaat 6 cm. Jokainen maljakko on koristeltu kaksipuoleisella teipillä kiinnittäen siitisti pitsinauhalla. Paksu pohja tekee maljakoista tukevat. Alla olevasta kuvasta näet, millainen kimppu meillä oli maljakoissa. Sopii hyvin myös yksittäisille kukille.Hopeisia pieniä bingokyniä 85 kpl
10€
MYYTY

Ostin kynät valmiiksi värjättynä ja vähänhän nämä aina yksissä häissä kuluvat. Kyseessä siis IKEA-kynän kokoeiset lyijykynät.


Orkidealla varustettuja servettipidikkeitä 46 kpl
24 kpl "kukikkaita"
22 kpl "pallokuviolla"
0,50€ / kpl tai 10€ / sarja

Itse tehtyjä servettipidikkeitä, jotka ovat kaikki ehjiä ja hyvässä kunnossa (rikki menneet heitin pois). Meillä näitä molempia oli sulassa sovussa sekaisia ja toimi oikein hyvin pujotettuna kangasservetin ympärille. Pidikkeiden korkeus on noin 3,5 cm ja ympärysmitta noin 16 cm.

"kukikkaalla nauhalla"

"pallokuviolla"


Hopeinen I Do -kenkätarra
0,50€

Käyttämättömät hopeiset tarrat hääkenkien pohjaan liimattavaksi. Käytin itse siniset ja ne pysyivät todella hyvin paikoillaan.


Karkkikauhasetti 6 kpl
3€
MYYTY

Settiin kuuluu yksi suurempi kauha, kaksi keskikokoista ja kaksi pientä kauhaa sekä yhdet pihdit. Ostin kauhat käytettynä ja kahdessa on pienet railot. Se ei kuitenkaan haitannut käyttöä ollenkaan.Suuri valkoinen hääsateenvarjo
25€

Täysin käyttämätön sydämen muotoinen hääsateenvarjo seuraavalle omistajalle sateen varalle. Varjon kapeassa reunassa lukee pienellä "you are my sunshine".Timanttipidikkeet 12 kpl
1€/kpl tai 10€ koko setti
MYYTY

Kokoa näillä timanteilla on 4 cm (halkaisija) ja 2,5 cm (korkeus). Käytimme näitä tarjoulupöydässä merkkinä "gluteeniton", "laktoositon" jne. Sopii hyvin myös paikkakorttien ja pöytänumeroiden pidikkeiksi. Timivat hyvin myös koristeina lappeellaan olleessaan.


Tässä kuvassatimantteja koristeena sekä taempana pidikkeenä.

Ruusunterälehtiä kolmessa värissä
valkoisia MYYTY
vaaleanpunaisia MYYTY
tummanpunaisia
3€ / väri

Osa terälehdistä on käyttämättömiä ja vievät näin vähemmän tilaa, osa on kertaalleen käytetty hääyöhuoneen koristelussa/kirkon sisätiloissa. Siistejä sekä hyväkuntoisia ja kaikkia on useita satoja, joka tuhansia.


Valkoisia koreja 4 kpl
2 kpl neliön mallisia koreja (22 cm alareuna ja 26 cm yläreuna)
2 € / kori
2 kpl pyöreitä korjea (15 cm pohja ja 22 cm yläosa)
1,5€ / kori
5 € kaikki korit

Käytin koreja wc-koreina sekä kirkossa onnen terälehtien astiana. Toimi näissä tehtävissä todella hyvin!Onnen kyyneliä 20 kpl
2€
MYYTY

Valmiiksi tehtyjä Onnen kyyneliä pienessä pussissa. Jokaisessa pussissa on yksi nenäliina. Annan mielelläni mukaan myös pohjan, jolla voi tulostaa lisää samanlaisia papereita, jos kyyneleitä haluaa enemmän. Jaoimme näitä kirkossa ja olivat todella pidettyjä.


Timanttinauhan pätkiä 10 kpl
0,50€ / kpl
5€ kaikki

180 cm mittaisia timanttinauhapätkiä. Käytimme näitä alla olevan kuvan tavoin pöytäkoristeena. Nauhat ovat pysyneet todella hyvinä ja sopivat koristeeksi todella moneen paikkaan.


Hopeinen hiuskoru
5€
MYYTY

Käyttämätön hopean värinen hiuskoru (pituus 8 cm) kampakiinnityksellä.


Violetit tuolilaput 100kpl
25€

Tuoleihin tarralla kiinnitettävät (mitat noin 41,5 cm x 11 cm) kauniin lämpimän violetit värilaput. Sopivat erityisen hyvin Golden Resortille, mutta voivat sopia myös muihin päällisiin.


Oikealla puolella valmiita.

Kiinnostuitko kaikista näistä? 
Kaikki tuotteet lähtevät yhteishintaan 80€ uudelle omistajalleen. 
Toivottavasti nämä pääsevät kiertoon uusiin häihin :)


3 kommenttia:

 1. Olisin kiinnostunut hääsateenvarjosta! Sopiiko sinne 2 henkilöä? Missä varjo sijaitsee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Varjon alle mahtuu hyvin kaksi, siksi mekin se hankittiin. Ja varjo on tosi käytännöllinen, sillä takaosan kärki suojaa hyvin selkää ja lovi edessä helpottaa näkemistä :) Laitan sinulle lisätietoa blogisi sähköpostiin :)

   Poista
 2. Moikka! Mahtaako tuo sateenvarjo olla vielä myynnissä vai menikö jo edelliselle? :)

  VastaaPoista