lauantai 19. joulukuuta 2015

Pilkahdus joulunpunaista hääjuhlaan

Joulu lähestyy ja mikäs sen ihanampaa kuin fiilistellä joulun värejä ja hääjuhlaa samalla kertaa! Monella onkin häät jo alkuvuonna edessä ja myös joulun kieppeillä mennään naimisiin (kuten työkaverini tänään!<3). Halusinkin vähän etsiä ideakuvia siitä, miten herkullista joulunpunaista voisi somistaa osaksi hääjuhlaa kuitenkaan ottamatta joulua varsinaiseksi teemaksi, vaan ennemminkin tekemällä punaisesta kotoisan mausteen osaksi juhlan muutoin talvista tunnelmaa. Tässä siis vähän ideakuvia, joissa oli minun mielestäni osattu ottaa juuri sopivasti punaista mukaan:

Kaasojen ja morsiusneitojen mekot on varmasti yksi helpoin tapa tuoda tätäkin väriä osaksi hääjuhlaan, unohtamatta morsiuskimppua ajankohdalle ominaisine kukkineen ja varpuineen!Kaikki lähtee kutsusta, joten sopivana määränä syvän punainen näyttäisi ihanalta näissäkin korteissa!


Syvän punaiset ruusut ovat ehkä yksi tunnetuimmista rakkauden symboleista, joten ne sopisivat todella hyvin myös hääjuhlaan tuomaan oikeanlaista tunnelmaa ja romantiikkaa, eikä liian jouluisesta tunnelmasta ole tietoakaan - ja ihana yhdistelmä kullan kanssa^^Sitten on vielä tietysti ihan kaikki yksityiskohdat: kengät, kalvosinnapit, kauluspaita, korut, herkkupöytä ja ja ja...Minusta näistä kuvista huokuu sopivasti tälle vuodenajalle ominaista syvää punaista, kuitenkin kunnioittaen hääteemaa ja pitäen se sopivasti erillään joulusta. Kuitenkin punainen tuo ihanasti lämpöä ja etenkin kullan kanssa myös juhlavuutta, jota etenkin sateisena talviaika kaivataa. Sitten kun joukkoon vielä lisää sopivasti kynttilöitä, puhdasta valkoista sekä talven kukkia ja havuja, on kokonaisuus varmasti aivan ihana! Ja tietysti tämä on ihan loistava valinta myös kesän juhliin tuomaan sopivaa romanttiikkaa ja tunnelmaa!

Inspiroivaa joulun aikaa kaikille!


2 kommenttia:

  1. Ah, ihana! <3 Juurikin tuollainen syvän tummanpunainen on ihan yksi suosikkivärejäni!

    VastaaPoista