keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Vuoden Hääblogi 2016 -ehdokas

Luin tänään blogini sähköpostia ja huomasin, että olin saanut sähköpostia Nina Sjöbergiltä - blogini on siis ehdolla vuoden 2016 hääblogiksi! Vau! Olin todella otettu tästä uutisesta ja olenkin todella kiitollinen teille kaikille lukijoille ja kävijöille, jotka olette käyneet blogiani ehdottamassa :) On hieno fiilis nähdä, että tällaiset pienen bloggaajan ajatukset kiinnostavat teitä, iso kiitos siis vielä kaikille, tästä tuli ihan mahtava fiilis! :)


Vuoden 2016 -hääblogia voi käydä äänestämässä Love me do:n nettisivuilta ja äänestysaikaa on 6.12.2015 - 16.1.2016. Äänestää voi yhtä blogia kerran päivässä, mutta äänestyksestä huolimatta kannattaa sivulla joka tapauksessa poiketa bongaamassa ihania hääblogeja ja löytää sieltä juuri itselleen ne sopivimmat. Paljon huippuja blogeja koottuna samaan osoitteeseen, mikäs sen kätevämpää hakea myös itselle hääfiilistä!

Hääblogiäänestyksen tulokset julkistetaan Love me do -häätapahtumassa Helsingissä 23.1.2016, jonne on tulossa n. 150 näytteilleasaettajaa ja kaiken kukkuraksi tapahtuma on vielä ilmainen! Lue lisää tästä suuresta ja varmasti huikeasta häätapahtumasta täältä ja myös Facebookissa pystyy tapahtuman uusimpia kuulumisia bongailemaan. Hienoa, että on olemassa suuria häätapahtumia, joissa jokainen pääsee fiilistelemään häätunnelmaa maksutta. Hienoa on myös se, että tapahtuman puitteissa nostetaan esille eri kokoisia hääblogeja tavoitteena kertoa niiden olemassaolosta, ei niinkään arvottaa niitä paremmuusjärjestykseen. On kunnia olla osa tätä äänestystä! :) Kiitos vielä teille lukijoille ja ihanaa loppuviikkoa kaikille! <3

2 kommenttia:

  1. Onnea myös sinulle ehdolla olemisesta! :) Minäkin olen tulossa messuille, jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja hieno juttu, varmasti huiput messut tulossa! :)

      Poista