torstai 31. maaliskuuta 2016

Kimallusta kiharoiden lomasta

Minulla oli aika pitkä ostoslista Dubain-lomalle lähtiessä hääjuttuihin liittyen ja matkan edetessä minulle meinasi iskeä pieni paniikki, sillä en löytänytkään oikein mitään. Kuinka ollakaan, loppumatkalla eteeni alkoi kuin alkoikin tupsahdella muutamia häihin sopivia yksityiskohtia, joista yksi oli minun jo kauan etsimä hiuskoru! Olin katsellut hiuskorua jo useammilta häämessuilta, korukaupoista, netin syövereistä ja vaikka mistä, mutta en ollut oikein löytänyt sopivaa. Ehkä syy siihen oli se, ette en tiennyt, mitä haluan, minkä kokoinen olisi hyvä ja voisiko siinä olla helmiä vai eikö sekä mikä määrä blingiä on tarpeeksi, mutta ei kuitenkaan liikaa. Nyt olin ehkä sopivan huolettomalla päällä, kun menin ihan lomamme lopulla tähän Al Hamra Malliin ja kuinka ollakaan, näin tämän korun ja olin heti sitä mieltä, että tämä se on! Halusin hiuskoruuni sopivasti blingiä, näyttävyyttä, muttei liikaa hallitsevuutta sekä pehmeyttä ja minusta tässä on kaikkea sitä :)


Ihanaa saada taas yksi yksityiskohta merkattua listalta pois, häihin kun on enää pikkuisen päälle näljä kuukautta! Uskon myös tämän sopivan muihin hääkoruihini, joista kirjoittelin täällä jo aiemmin. Ja ehkä minun vinkkini tämän hankinnan kautta on se, että ihan kaikkea (etenkään niitä, jotka ei itselle ole priorisointilistan kärjessä) ei kannata miettiä liikaa, vaan joissain hankinnoissa on hyvä vain luottaa intuitioon ja olla lopputulokseen tyytyväinen.

2 kommenttia:

  1. Kaunis! <3 Omani on hyvin samanlainen. Sitä yritettiin heti häiden jälkeen kovasti minulta ostaa, mutta en raaskinut myydä. Se on aarre ja rakas muisto häistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Saa nähdä, haluanko minäkin pitää tämän häiden jälkeen muistona ihanasta päivästä<3

      Poista