sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Kehyksissä kerrottua


Kehykset voivat toimia häissä sekä visuaalisena koristeena että käytännöllisenä keinoja sanoa vieraille jotain, sillä kehyksissä teksti erottuu ja pysyy pystyssä. Meidänkin häihimme on tulossa kehyksiä ja ajatelmia oikeastaan molemmista yllä mainituista syistä :D Eli osa kehyksistä on todella tarpeen, sillä ne ohjeistavat vieraita toimissaan, mutta osa taas on vähän niin kuin kiva pieni visuaalinen lisä :) Tässä meidän ajatuksiamme kehyskteksteiksi:

Love is sweet
<3

Ei ole varmaan vaikeaa arvata tämän ajatelman paikkaa? Kyllä, tämä kehysteksti tulee karkkibuffaan visuaaliseksi lisäksi ja sopii hyvin häidemme tyyliin, sillä mietelauseita olen ripotellut vähän kaikkialle.

Jotta mikään ei pääsisi
häiritsemään juhlahumuasi,
ota tästä ole hyvä!
<3

Tämä teksti puolestaan tulee sekä miesten että naisten vessaan vessakorin yhteyteen, jotta vieraat uskaltaisivat ottaa korin sisältöä käyttöönsä. Mietin aluksi muitakin fraaseja, mutta en halunnut laittaa kirjoitusta runomuotoon ja en löytänyt suomeksi oikein mitään hyvää, mutta minusta tämä ajaa hyvin asiansa.

Vieraskirja

Kirjoittajaa ruskealle paperille yhdessä perheenne tai
seuralaisenne kanssa pieni viesti tai tervehdys hääparille, 
esimerkiksi hääparia kuvaava mietelause, yhteinen muisto, 
vinkki onnelliseen avioliittoon, treffi-idea tau
mitä ikinä mieleenne juolahtaakaan.
Pyytäkää tämän jälkeen X:ää ottamaan teistä kuva,
jonka me myöhemmin lisäämme tekstinne vierelle.

Tällaisen ohjeen kehitimme vieraskirjallemme, jonka ideana siis on, että vieraat kirjoittavat terveisensä erillisille lapuille, jotka me sitten häiden jälkeen kokoamme samoihin kansiin ja liimaamme tekstin vieraan kuvan kirjoittajapoppoosta. Meillä ei ole erillistä kuvausseinää, vaan yksi ystäväni tulee vastaamaan vieraiden kuvaamisesta ja tarvittaessa muutenkin ohjeistaa vieraskirjaa. Niin ja olisi huippua, jos vieraat kirjoittaisivat jotain persoonallista, siksi yritin ohjeessa antaa vähän vinkkeja, mitä nimen lisäksi voisi kirjoittaa :)

Ota tästä mukaasi pieni kiitos muistamisestamme ja tämän
ihanan päivän jakamisesta kanssamme!

Vaahtokarkkikaakao

- O'boy jauhetta
- maitojauhetta
- suklaisia nonparelleja
- rouhittua Geishaa ja Fazerin sinistä
- minivaahtokarkkeja

Sekoita pussin sisältö n. 2dl kuumaa maitoa ja nauti!

Tämän kehystekstin on tarkoitus tulla vieraslahjojen (lue lisää vieraslahjoistamme täältä) yhteyteen, eli tämäkin on oikeastaan todella tarpeellinen, jotta vieraat uskaltavat napata mukaansa vaahtiskaakaopussikat. Ajattelin, että näihin kehyksiin koottaisiin ohje, jotta vieraat tietävät, mitä pusseissa on ja voivat tarvittaessa huomioida omat allergiat. Itse pussiin tulee vain yleisesti lukemaan vaahtokarkkikaakao :)

Näillä meidän olisi tarkoitus mennä ja onhan tässä jo useampi kehys. Kehyksiksemme valikoituivat jo seinältämme löytyvät valkoiset kehykset, joiden sisään tulostamme tekstit aika yksinkertaisesta valkoiselle vähän paksummalle paperille (tai hohtavalle valkoiselle paperille) violetilla kaunofontilla kutsutekstimme tapaan. Näin saamme vähän ilmettä juhlatilaan helposti ja aika käytännöllisestikin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti