maanantai 18. heinäkuuta 2016

Kaiverrukset paikoillaan

Mistä huomaa, että häihimme on enää vain muutama viikko? Ainakin siitä, ettei minulla tunnu olevan enää edes aikaa pyörähtää täällä ja kirjoittaa, mitä häillemme kuuluu :D Vaikkakin koen, että olen ainakin tähän asti säästynyt hurjalta häästressiltä sekä valvomiselta ja kovalta työnteolta aikaisen suunnittelun ja tekemisen ansiosta, mutta häiden läheisyyden huomaa siitä, että ajatuksen alkavat olla hääjuhlassa päivin ja öin :) Ja myös pieni stressi kurkkaa välillä nurkan takaa, mutta onneksi se on vasta aika pieni, jospa se pysyisikin sellaisena^^

Mutta hääasiat etenevät ja tänään kävimme kaivertajalla hakemassa ison pinon siellä olleita tuotteita. Kaiverrutimme tosiaan mm. häämaljamme ja sormuksemme taidekaivertaja Kari Puustisella, joka työskentelee Kuopiossa Sininen silta -nimisessä korupajassa. Samassa paikassa teetimme sormuksemme Hanna K:lla, joten tämä tuntui meistä luontevalle paikalle myös kaiverruttaa. Jo reilu kuukausi sitten kävimme tapaamassa Karia (silloisista ideoistamme kirjoittelin täällä) ja istuimme yhdessä mukavan tovin pöydän ääressä suunnitellen kaiverruksia. Erityisen haastavalta meistä tuntui lasien ideointi, kun emme olleet etukäteen oikein keksineet mitään huippuhyvää ajatusta. No, pääsimme kuitenkin yhdessä kaivertajan kanssa hyviin suunnitelmiin ja kun tänään haimme lasimme, olin niiiiin tyytyväinen<3


Tässä siis lasimme, jotka ovat Pentikin Valo-sarjaa, samaa sarjaa, jota keräämme muutenkin kotiimme. Halusimme kaivertaa näihin nimemme pienellä sydämellä sekä päivämäärän kuitenkin lasin muotoja ja kauneutta kunnioittaen. Yhdessä tuumimme, että kuvion yllä olisi paras paikka nimille ja minusta lopputulos oli todella toimiva. Päivämäärän kaiversimme jalan jalustaan, mikä sekin toimi mukava lisänä ja lasin arvokkuus kuitenkin säilyi. Näin saimme kuin saimmekin persoonalliset häälasit ilmaan liikoja koristeita, meidän tyylillä ja sitten kun ne ovat joku päivi vitriinissä muiden Valo lasien kanssa, ne sopivat joukkoon, mutta muistuttavat silti meitä häistämme :)

Sitten sormukset, joihin keksimme jo hyvissä ajoin tekstit, mutta aloimme pohtimaan, mahtuvatkohan ne sittenkään sormuksiin. Kuinka ollakaan, tämä korukaivertaja sai kuin saikin tekstimme mahtumaan sisään, ne olivat vieläpä todella kauniit ja niistä saa hyvin selvää. Mikon sormuksessa haasteena olivat siellä täällä olevat pienet timantit, jotka näkyvät sisäpuolellakin, mutta niidenkin suhteen teksit oli saatu toimimaan. Minun sormuksessani taas ei ollut kiven takia tillaa kuin reilut puoli sormusta. Halusimme sormuksiimme tekstit, jotka ovat "toisen suusta kuultua", eli jotain sellaista, mitä haluaisimme sanoa toisille päivittäin. Näin aina sormuksen sisään vilkaistessa toinen voi ikään kuin kertoa toiselle jotain tärkeää<3 Siksi keksimmekin toistemme sormukstekstit ja näin ollen minun sormukseeni kaiverrettiin Mikon ideana:

"Ihaninta mitä tiedän xx.8.16"
(kihlassani lukee Mikko 28.8.2014)

Ja minä halusin kirjoittaa Mikon sormukseen tekstin:

"Unelmieni täyttymys xx.8.16"
(Mikon sormuksessa lukee myös kihlan teksti, eli "Karoliina 28.8.14")

(Pidetään sormusten yksityiskohdat vielä muutama viikko piilossa :))

Minusta näistä tuli tosi meidän näköiset ja nyt sormukset ovat todella muistutus toisesta, omasta rakkaasta<3 Ja ihan kohta sen saa sormeen, jeee! Muutenkin minusta on ihanaa tukea paikallisia toimijoita ja käsityötä. Ja ihanaa, että kaiverrukset on nyt vihdoin tehty, sillä ne oli ihan todella vaikeaa päättää :) PS. Päivitin juuri to do -listaamme, josta voi käydä kurkkaamassa, mitä meille jo tehtynä ja mitä vielä edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti