lauantai 23. heinäkuuta 2016

Talkoilua ja yhdessä ahertamista

Pikkuisen alkaa jo vatsan pohjassa kutkuttaa, sillä kahden viikon päästä se sitten vihdoinkin tapahtuu! Siispä meidän koti onkin jo alkanut muistuttaa varastoa, mekko on kavennettu ja lyhennetty valmiiksi ja pieniä hankintoja tehdään koko ajan. Minusta tuntui vielä alkuviikosta, ettei tekemistä ole enää kovin paljoa, mutta kun äitimme ja morsiusneitomme ja yksi sisko tuli avuksemme huomasin tehtäviä listatessani, että tämä apu oli enemmän kuin tarpeen :) Meillä on siis tämä viikko talkoiltu todella hyvällä menestyksellä ja tässä vähän meidän aikaansaannoksia.

Teimme siis pieniä yksityiskohtia hääjuhlaan ja ensimmäinen iltapäivä hujahtikin koristellessa karkkibuffet-kippuja (valkoisiin kippoihin liimattiin hopeiset sydäntarrat), leikatessa tarjoilupöytään tulevia lappuja allergikoille, tehdessä onnen kyyneliä kirkkoon sekä pätkiessä pöytiin tulevat timanttinauhat. Onnen kyynelissä käytimme Lotus Nessun pehmoisia Sensitive -nenäliinoja, joita sain yllärinä ison pinon postissa :) Näitä söpöjä pinkkejä paketteja tuee myös vessakoreihin, kiitos näistä. Olin tehnyt tulostuksen ja hankinnat jo ennen talkoita valmiiksi ja nyt sitten leikeltiin, taiteltiin, nidottiin ja liimailtiin unohtamatta laatikoiden täyttämistä^^Seuraavana iltapäivänä teimme kirkkoon "tötteröt", joihin siis tulee ruusun terälehtiä ja morsiuneitomme sitten jakaa jokaiselle terälehdillä täytetyn tötterön, josta on helppo heittää niitä päällemme. Isona projektina teimme myös meilkein kaikki vieraslahjamme, vaahtokarkkikaakaot, joissa on jokaisessa ohje ja mietelause sekä virkkaamani pieni sydän koristeena :) Olin näihin ihan todella tyytyväinen! Vielämä muutama kymmenen puuttuu sekä allergikkojen versiot.


Eilen vielä ostettiin sydänmarmeladeja karkkibuffettiin ja vaahtiksia, vähän vessakorisisältöjä ja kehyksiä sekä lähetettiin hääpaikalle lista ruokailijoista ja yöpyjistä.  Ihan mahtavaa, että saimme näin paljon tehtyä muutamassa illassa ja olinkin todella tyytyväinen ja kiitollinen apuun, vaikka vähän väsyttikin ahertaa kaksi pitkää päivää työpäivän päälle. Näin tehokkaan viikon jälkeen voi hyvillä mielin suunnata kohti kaverin häitä nauttimaan juhlahumusta ja hakemaan hääfiilistä<3

3 kommenttia:

  1. Huhhuh, teillä on ollit kunnon tehdas käynnissä!

    VastaaPoista
  2. Vau, teillä on mielettömät vieraslahjat! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille kommenteista, itsekin olen näistä innoissani! Tehtiin myös allergiaversiot, joihin laitettiin maidottomia pienia vaahtokarkkeja ja suklaanappeja :)

    VastaaPoista