torstai 18. joulukuuta 2014

Merkityksellinen morsiuskimppu

Haluan ehdottomasti häihimme aitoja kukkia ja ehkä tärkein kukka-asetelma on morsiuskimppu. Oman morsiuskimppuni ohella olen ajatellut teettää morsiuskimppua vastaavan, mutta hieman pienemmän heittokimpun, niin saan oman kimppuni itselleni muistoksi :) Tietenkin myös kaasojen rannekukat olisi mukava mätsätä omaan kimppuun sopivaksi, ja samoja kukkia voisi tietysti hyödyntää pöytäasetelmissakin, sopivasti hieman muunneltuna ja yksinkertaistettuna. Tässä kuitenkin muutamia ajatuksia mahdollisesta hääkimpustani:



Näiden kimppujen muoto on mielestäni todella kaunis, sillä haaveilen hieman roikkuvasta, mutta kuitenkin hillityn mittaisesta kimpusta. Tällainen muoto kimpussa tuo asetelman näyttävyyttä ja tällainen kimppu pääsee mielestäni oikeuksiinsa vaaleaa juhlavaa mekkoa vasten.



Näissä kimpussa pidän puolestaan niiden värimaailmasta. Häidemme teemaväriksi tulee violetti, joten haluan sen ehdottomasti näkyvän myös kimpussani. En kuitenkaan halua liian tummaa ja vain violettia kimppua, vaan haluaisin yhdistää lämpimään violettiin mahdollisesti eri punaisen sävyjä sekä valkoista. Lisäksi olen aivan koukussa orkideaan, joten voi olla, että yritän ujuttaa sitä yhdeksi kukaksi kimppuuni ^^ Pidän myös neilikasta ja morsiusharsosta, ruusuista puhumattakaan. Kokonaisuutena haluaisin kimpun koostuvan useista kauniista ja hennoista kukista, olevan sopivan värikäs, mutta hillityn tyylikäs, ja mahdollisesti kukkiin voisi yhdistää myös kauniita vaaleita helmiä kimaltamaan kimpun lomasta.



Kaasoilleni haluaisin kauniit rannekukat ja olisi hienoa, jos kukat voisi kiinnittää helminauhoihin, jolloin kokonaisuudesta tulisi korumaisen kaunis. Tietenkin värimaailmassa tulisi myös kaasoilla olla ainakin hieman lämmintä violettia, mutta tässä muutama kuva hieman ajatuksia herättelemään.

Minusta on kimpun kauneuden ohella ihanaa ajatella, että kimppuni tarkoittaisi jotain kaunista ja häihin sopivaa. Siksi etsinkin kukkien merkityksiä ja löysin muun muassa Interfloran sivuilta yhden tavan kertoa kukkien avulla merkityksistä. Jos siis valitsisin kimppuuni orkidean, neilikan, kielon sekä punaisen ruusun, symboloisi kimppuni suloisuutta, syvää puhdasta rakkautta, onnellisuutta sekä intohimoista rakkautta <3 Lisää kukkien merkityksistä löytyy myös muun muassa Kukkainfosta, jonka mukaan muun muassa morsiusharjo symboloi viehkeyttä. Kauniita symboleita!

1 kommentti:

  1. Jee! Onpa kiva löytää toinen blogi, jossa häiden teemavärinä on violetti :) Niitä kun on aika harvassa.


    VastaaPoista