sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Love Me Do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma kaikille aisteille!

 

Miltä sinun hääsi maistuvat, tuoksuvat, tuntuvat, kuulostavat ja näyttävät? Onko häissäsi tarjolla virikkeitä kaikille aisteille tai vielä kuudennellekin aistille? Juuri näiden aistien kokonaisuudesta syntyy parin näköinen ainutlaatuinen hääjuhlakokonaisuus, jollaista voi kokea tällaisenaan vain kerran - ehkä se on juuri sitä häiden ja rakkauden taikaa!

Häät voivat tarjota monenlaisia elämyksiä, joita ihan kaikkia ei varmasti voi suunnitella etukäteenkään. Kokonaisuutta kannattaa kuitenkin vähän ideoida etukäteen omasta ja vieraiden näkökulmasta oikeanlaisen tunnelman saavuttamiseksi. Makuaistia häät varmasti kutkuttavat monessakin kohtaa, erityisestä herkullisella juhlapäivällisellä monenlaisten suolaisten makujen yhdistyessä sekä juhlakahveilla makeuden päästessä valloilleen, puhumattakaan karkkibuffetin herkuista! Ruokapuoli tarjoaa myös monenlaisia tuoksuja, mutta ruuan ohella myös hajuvedet, kukat ja kesäpäivän tuoksut tarjoavat aisteillemme ihan ainutlaatuisen kokonaisuuden, johon yhdistyvät kuultava musiikki, vieraiden äänet ja iloinen puheensorina unohtamatta pehmeitä tuoleja ja ilman lämpöä, jotka tuntuvat varmasti ihanalle. Ehkä pisteenä iin päälle ovat vielä kokonaiskoristeet, luonnon kauneus sekä morsian, joita katsella silmä lepää ja hymy hiipii huulille :)

Aisteja ei kannatakkaa unohtaa häiden suunnitteluvaiheessa, sillä juuri ne luovat häistä kokonaisuuden! Suuntaan minulle vuoden ensimmäiseen häätapahtumaan, Love Me Do -tapahtumaan, 23.1.2016, jossa luvataan monipuolisten näytteilleasettajien ja ilmaisen sisäänpääsyn ohella virikettä kaikille aisteille. Tapahtuman näytteilleasettajia selatessani huomasin, että tähän tapahtumaan mahtuu mukaan yrityksiä visuaaliselta puolelta pukujen, asusteiden, korujen, kukkien ja koristeiden kautta, tuoksuärsykkeitä muun muassa kosmetiikasta sekä pitopalveluista unohtamatta musiikkielämyksiä sekä käsin kosketeltavia ja sovitettavia vaatteita ja muita yksityiskohtia. Todella paljon odotan myös itse maistiaisia, joita todella moni näytteilleasettaja tarjoaa! Maistiaisia sekä myyntiä tarjoavat pisteet ja ihan kaikki muutkin näytteilleasettajat löytyvät täältä, kannattaa tutustua :) Mieheni myös varmasti innostuu miesten omasta puolesta, jossa tarjotaan näytteilleasettajia ihan vain miesten parasta ajatelle! Tästä tapahtumasta saakin varmasti hyviä ideoita sille, miten huomioida vieraiden kaikki asitit osana omaa hääjuhlaa.

Voisivatko häät kuitenkin koskettaa myös mystistäkin mystisempää kuudetta aistia? Jos voisi, mikä tämä aisti olisi? Kun on kyse häistä, rakkauden, huuman, onnellisuuden ja ihanien hetkien juhlasta, minusta häihin liittyvä kuudes aisti on ehdottomasti onnellisuuden täyteinen tunne-elämys. Häissä kyllä aistitaan maistelemalla, kuulemalla, tuntemalla, näkemällä ja tuoksuista nauttimalla, mutta niiden ohella häät tarjoavat mielestäni myös elämyksen, erityisen rakkauden ja onnen täyttämän elämyksen, jonka voi kokea juuri tämän kuudennen aistin avulla - se on kyky tuntea se tunne, kun koko kehosi täyttyy onnellisuudesta, hymy nousee huulillesi ja olet hetken osa toisten ikuista onnea<3 Ehkäpä myös astielämysten täyteiset häämessut auttavat meitä pääsemään askeleen lähemmäs tätä kuudetta aistia, ainutlaatuista rakkauden ja onnellisuuden tunne-elämystä.

Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan tarkemmin 23.1.2016 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävään häätapahtumaan kaikille aisteille! Ja muista, että täällä voi vaikka vain pyörähtääkin nappaamassa parhaat ideat mukaan, sillä tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti