keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Tyylikkäitä lumihiutaleita talvihäihin

Omista häistä päivittämisen väliin minun on pakko jakaa teille tuleville talvimorsiamille netistä löytämäni idea, jota voi todella hyvin hyödyntää talvihäissä - esimerkiksi kutsussa, pöytäkorteissa, kiitoskorteissa tai missä vain häiden koristelussa. Kyse on nimittäin lumihiutaleista, mutta tällä kertaa niitä ei ole leikattu, vaan jotain aivan muuta... Niitä on pistelty!


Näiden lumitähtien tekeminen on minusta aika helppoa, mutta vie toki hieman aikaa. Vaikkakin pienen harjoittelun jälkeen tökkiminen alkaa sujua jo rutiinilla :D Etsin siis netistä kuvahakujen kautta kuvia lumitähdistä ja kun sopivia tuli kohdalle, piirsin niiden kuvat näytön läpi paperille (ja samalla vähän muokkailin, jos oli tarpeen). Helpommalla pääsee, jos löytää esim. Mindfulness-värityskirjasta valmiita kuvia. Koko ajan kuvia seuloessani yritin pitää mielessä ajatuksen, että kuvio näyttäisi hyvälle pisteltynä, eli sen pitäisi olla tarpeeksi monimutkainen, mutta ei kuitenkaan sekava.


Sitten ei muuta kun kopioimaan papereita, kuten yllä olevassa kuvassa näkyy. Suosittelen vähän paksumpaa tulostuspaperia, joka ei liukotu, mutta on kuitenkin hieman tukeva. Kuviot tulostettiin aika hentoina, jottaivat ne heijastu valkoisen paperin läpi, kun idea kuitenkin on saada kuviosta kiinni pisteidden kautta:) Sitten vain rauhassa tökkimään. Koin itse parhaaksi tökkiä terävällä neulalla tyynyn päällä, kannattaa kokeilla! 

Ja mitä näistä voi sitten tehdä? Mielikuvitus on vapaa! Tummalta taustalta nämä pistelykuviot erottuvat hyvin ja tuovat minusta tyylikkään lumisen ilkmeen ja samalla vähän erilaisen säväyksen talvihäihin taiu muihin juhliin. Pistelykivion voikin leikata haluamallaan tavalla paperista, liimata vaikka tummansiniselle pohjalle, maustaa ripauksella glitteriä tai säihkettä ja nauttia lopputuloksesta. Näillä voikin luoda lumista tunnelmaa vähän ennalta arvaamattomalla tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti