perjantai 4. syyskuuta 2015

Liebster award -palkinto

                          

'Cause all of me loves all of you -blogin Pauliina palkitsi minut Liebster award -palkinnolla. Tämä palkinto oli minulle entuudestaan vieras, mutta Pauliinan postaukseen tutustuttani ymmärsin heti, mikä tämän palkinnon idea on - kertoa lukijoille ja bloggailijoille muista hyvistä blogeista ja näin auttaa lukijoita ja bloggaajia kohtaamaan toisensa. Mahtava idea! Kiitos Pauliina palkinnosta ja kunniasta :)

Palkinnon saatua ideana on vastata itse palkinnon antajan 11 kysymykseen, linkittää palkinnon antajan blogi omaan postaukseen kiitoksena, kehittää itse 11 uutta kysymystä ja tämän jälkeen palkita itse uusia bloggaajia, jotka sitten vastaavat näihin uusiin kysymyksiin. Tässäpä siis ensin vastaukseni Pauliinan kysymyksiin:

1. Mikä on paras muistosi lapsuudesta?
Lapsuudessa minulle tapahtui monia ihania ja ikimuistoisia hetkiä, mutta ehkä näin äkkiseltään mieleeni tulevat meidän oman perheen koti-illat, joista käytimme perheeni kesken nimeä "ihanat illat". Pidimme näitä aina silloin tällöin takkatulen äärellä ja näihin iltoihin minä ja siskoni saimme valmistella ohjelmaa ja päättää, mitä tehdään ja taisimme saada päättää senkin, mitä syödään. Pääsääntöisesti vietinne näitä "ihania iltoja" paistaen makkoroita leivinuunissa omalla perheellä minun ja siskoni esittäessä vanhemmille muutamia esityksiä :)

2. Mitä sinulta löytyy normaalisti käsilaukustasi?
Minä kuulun niihin naisiin, joiden käsilaukku on aina niin täynnä, etten meinaa saada sitä kiinni :D Vakivarusteisiin taitaa kuulua ainakin kalenteri, joku kynä, puhelin, puuteri, purkkapussi sekä rahat, mutta usein keksin täyttää laukkuni vaikka millä muullakin.

3. Mikä on parasta arjessasi?
Nautin arjestani, vauhdikkaasta menosta ja tekemisen meiningistä, mutta ehkä kaikkein parasta arjessani on tällä hetkellä hetket, jolloin istahdan hetkeksi alas ja teen jotain, mitä juuri sillä hetkellä haluan kaikkein eniten, oli se sitten elokuvahetki Mikon kanssa sohvalle käpertyneenä, neulominen hyvän musiikin ja kynttilöiden ympäröimänä tai hetki istahtaa koneenäärelle ja surffailla pelkkien hääjuttujen maailmassa hääunelmien täyttäessä mielen.

4. Mikä sinua ärsyttää toisissa ihmisissä?
Pyrin näkemään kaikissa aina jotain hyvää, sillä ajattelen, että meissä jokaisessa on aina myös jotain positiivista ja kaunista. Eniten minua kuitenkin ärsyttää toisten ihmisten arvosteleminen, etenkin jatkuva arvosteleminen turhista asiosta Huonoja päiviä toki saa olla, niitä on meillä kaikilla, mutta jos aina pitää nähdä toisissa ihmisissä huonoja asioita, huudella niitä eteenpäin ja valittaa ihan jokaisesta pienestä asiasta, saa se hermoni kireälle.

5. Missä tilantessa sinulle sanottaisiin "tää on niin tyypillistä sulta"?
Tämä on aika helppo! Ystävänä sanovat näin varmasti hetkinä, jolloin kerron heille, että olen viimeisen viikon aikana viimeistellyt graduni, lukenut tenttikirjan läpi, tehnyt siitä muistiinpanot, käynyt kuntosalilla kolmena päivänä, tehnyt pari työkeikkaa ja varannut muutaman hääjutun jne. - eli monen asian tekeminen yhtä aikaa :)

6. Millaisesta urheilusta pidät eniten?
Minulla sopii parhaiten ryhmäliikunta, etenkin tanssillinen yhdessä liikkuminen on urheilumuoto, josta olen nauttinut lapsesta lähtien.

7- Miten olet tavannut puolisosi?
Tapasimme ja tutustuimme Mikon kanssa  n. 2,5v sitten eräiden ystäviemme järjestämässä uuden vuoden hengailuillassa. Olimme nähneet pari kertaa aiemminkin, ensimmäisen kerran vilaukselta, toisella kerralla jo juttelimmekin, mutta vasta tästä viikonlopusta, yhdessä hengaamisesta, pitkistä keskusteluista ja monista nauruista kaikki lopulta lähti, ja nopeasti lähtikin<3

8. Mistä haaveilet?
Minä rakastan haaveilua ja unelmointia, se on minusta ihanaa! Tällä hetkellä yksi eniten mielessäni pyörivistä haaveista on tulevat häämme ja haaveilen erityisesti hetkestä, jolloin kirkon ovet avautuvat, musiikki alkaa soimaan ja pääsen kävelemään alttaria kohti, jossa näen Mikon odottamassa minua :)

9. Toimitko parhaiten yksin vai ryhmässä? Miksi?
Tämä riippuu aika paljon tilanteesta. Ehkä olen kuitenkin aika ryhmätyöhenkinen, sillä nautin ajatusten jakamisesta, toisilta oppimisesta sekä yhdessä tekemisestä ja keskustelemisesta, ja minulle on jotenkin luontevaa tehdä töitä yhdessä muiden kanssa toisilta oppien.

10. Millaiset olisi unelmatreffisi?
Unelmatreffejä voisi olla vaikka minkälaisia! Ehkä tärkein asia unelmatreffeillä minulle on se, että olemme Mikon kanssa kahdestaan, eikä meille ole kiire minnekään. Unelmatreffeihin kuuluisi varmasti myös herkullista ruokaa, joko kotona miehen laittamana tai sitten tunnelmallisessa ravintolassa. Jotain romanttista treffeihin kuuluisi myös ehdottamasti, oli se sitten kynttilänvaloa, musiikki, kahdenkeskistä rentoa olemista tai toisen pientä ilahduttamista. Ehkä tällä hetkellä kaipaan eniten tällaisia rentoja treffejä, joissa kahdenkeskinen aika ja yhdessä oleminen korostuvat, mutta en laittaisi yhtään pahitteeksi, vaikka joskus treffit sisältäisivät myös toimintaa ja menemisen meininkiäkin^^

11. Mikä on parasta häiden järjestämisessä?
Minusta häiden järjestämisessä on ehdottomasti parasta fiilis, joka minulle tulee aina, kun mietin jotain meidän häihimme liittyvää. Se kutkuttava onnellisuuden tunne, joka saa hymyn nousemaan huulille, kun ajattelenkin tulevia häitämme. Häiden järjestely on minulle jotenkin luonnollista ja nautin fiiliksestä, jonka uudet oivallukset ja haaveilun hetket tuovat tullessaan<3

Palkitsen seuraavat blogit:

Kysymykset palkinnon saajille:
1. Mihin maahan olet aina halunnut matkustaa? Miksi?
2. Mitä hetkeä et haluasi unohtaa koskaan?
3. Miten paras lapsuuden ystäväsi kuvailisi sinua?
4. Mitä piirrettä haluaisit muuttaa itsessäsi?
5. Mikä on mottosi?
6. Kuka miesnäyttelijä on sinusta komein kaikista?
7. Miten kuvaisit arjen luottotyyliäsi, joka ei petä koskaan?
8. Mikä häidesi yksityiskohdista on sinulle kaikkein tärkein?
9. Mitä ruokaa suosittelisit jokaista maistamaan?
10. Mikä herkku on suurin paheesi?
11. Mikä tuo sinulle takuuvarman hyvän mielen?


2 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta ! Omat vastaukseni on tässä postauksessa: http://lauranhaablogi.blogspot.fi/2015/09/huntu-saapui-blogihaasteen-vastaukset.html

    VastaaPoista
  2. Kiitokset palkitsemisesta! :) Täältä voit lukaista vastauksiani http://tahtovatkovasti.blogspot.fi/2015/09/liebster-award-ja-sateinen-viikonloppu.html

    VastaaPoista