perjantai 25. syyskuuta 2015

Sormusten teettäminen vol 3

Kävimme tällä viikolla kolmannen kerran tapaamassa kuopiolaista sormussuunnittelijaamme (lue aiemmista kerroista täältä ja täältä)  ja tällä kertaa luvassa oli hopeisten mallisormusten näkeminen - ja kyllä jännitti etukäteen! Viime kerralla minulle jäi vähän epäilevä fiilis siitä, saanko tätä kautta ihan sen täydellisimmän sormuksen (tätä sormusta kuitenkin on tavoitteena pitää loppu elämä ja piirretyistä kuvista on hankalaa hahmottaa kokonaisuutta), joten odotukset olivat aika suuret nyt, kun sain nähdä sormuksen 3D:nä ja vielä sovittaa sitä oman sormukseni rinnalle!

Heti kun pääsimme liikkeeseen, näimme hopeiset koesormuksemme ja saimme sovittaa niitä. Kun olin kerran laittanut sormuksen sormeeni, en sen jälkeen enää voinut päästää katsettani siitä irti :) Sormus oli  nimittäin juuri sellainen, mistä olin unelmoinut ja sopi niin hyvin nykyisen sormukseni kaveriksi (mikä on minulle tosi tärkeää)! <3 Lisäksi sormus oli sopivan perinteinen, mutta kuitenkin  uniikki, vähän romanttinen ja persoonallinenkin. Olin tyytyväinen ja kaikki epäilykseni poistuivat :) Versiossa ei tietenkään ollut kiveä eikä muita istutuksia, mutta pystyin hyvin kuvittelemaan kokonaisuuden ykstyiskohtineen kaikkineen. Siksi en valitettavasti näytä koevedoksen kuvaa täällä, sillä se on jo aika lähellä oikeaa. Myös Mikko piti omastaan!

Sen jälkeen keskustelimmekin timanttikooista, hinnoista, timanttien asetteluista sekä hioimme yksityiskohtia tarkkaan kummankin sormuksen kohdalla. Loka-marraskuussa saamme sitten sovittaa ihan oikeita valkokultaisia sormusrunkoja ja näen silloin sormukseni timantitkin livenä!! Ihanaa, että saan vuoden vaihteessa jo nähdä ihan oikea vihkisormukseni ja vaikuttaa kokonaisuuteen viimeiseen asti. Se teettämisessä onkin ehkä parasta, että saa miettiä ja hioa niin pitkään kuin haluaa ja sovittaa aina uudelleen, kunnes ei keksi enää mitään korjattavaa. Pitää varmaan piilottaa sormus sitten valmistumisen jälkeen puoleksi vuodeksi ennen häitä, niin maltan olla pitämättä sitä sormessä^^

2 kommenttia:

  1. Mullekin tulee teetetty sormus. Kävin kultasepän juttusilla pari viikkoa sitten ja hän tekee minulle myös hopeisen version sormuksesta ensin, aikoi laittaa timanttien tilalle zirkoneita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä! Tuosta hopeisesta versiosta sai kyllä tosi hyvän kuvan siitä, millainen sormuksesta tulee :)

      Poista