sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Tunnelmaa hääyöhön

Hääyö on spesiaali yö, sillä se on ensimmäinen yö aviovaimona ja aviomiehenä. Kuitenkin se, missä ja minkälaisissa puitteissa hääyötä vietetään, riippuu pariskunnasta - osa haluaa viettää hääyön kotonaan, omassa tutustussa ympäristössä, osa mökillä hääpaikan lähellä ja osa mahdollisimman hienossa sviitissä. Myös koristeiden määrä tai se, tarvitseeko hääyöhuonetta edes koristella mitenkään erityisesti, vaihtelee. Minä olen sen verran perinteinen romantikko, että haluaisin (jos se vaan käytännössä onnistuu), että nukkuisimme mieheni kanssa häitä edeltävän yön eri huoneissa, sillä olemme tuolloin jo hääpaikalla, mutta huvilassamme riittää huoneita. Ja mitä hääyöhön tulee, silloin nukkuisimme kaksin koko isossa huvilassa, päämakuuhuoneessa, jossa kukaan ei ole edellisenä yönä nukkunut :)

Meidän hääyöpaikkamme on siis Tahko Golden Resortin huvila, joka on käytössämme koko viikonlopun. Perjantaina ajattelimme majoittaa huvilaamme ainakin kaasot (huvilassa on 4 kahden hengen huonetta, joista yhden jätämme hääyötä varten ekaksi yksi vapaaksi) ja ehkä bestmanitkin. Sitten varsinaisena hääyönä muut siirtyvät toiseen huvilaan. Huone vastaa siis aikalailla perinteistä hotellihuonetta ja haluaisinkin siihen jotain pientä koristusta tuomaan vähän romantiikkaa. Se, mitä se käytännössä on, jää kaasojen harteille, sillä he saavat koristella huoneen edellisenä iltana valmiiksi, mutta ainakin minä voin heitellä ideoita^^


Tilasin ihan vasta Facebookin hääkirppikseltä 3000 ruusunterälehteä, pitäisi riittää (kuva yllä) :D Näistä valkoiset ajattelin kirkkoon, mutta punaiset ja vaaleanpunaiset ovat kaasojen käytössä hääyöhuonetta varten. Lisäksi huoneeseen olisi ihana saada vähän tunnelmaa esimerkiksi tuoksukynttilöillä, muutamalla aidolla ruusulla, pullolla kuohuvaa ja vaikka suklaalla ja mansikoilla^^ Aika klassista, mutta silti niin ihanaa<3 Jotenkin minusta olisi mukavaa, että huoneesta huokuisi romantiikka ihan kunnolla, se on sentään hääyöhuone. Ja se sopisi meille oikein hyvin :) Voi kaasot myös keksiä jotain ihan omaa pientä ylläriäkin romantiikan teeman ympärillä, ihan vapaasti! Tässä vähän tunnelmakuvia, mitä yritän hakea takaa.
Ai miten niin minä olen ihan auttamaton romantikko? ^^ <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti