lauantai 30. tammikuuta 2016

Kristallien säihkettä hääpäivään

Olen pyöritellyt jo aika pitkää mielessäni ajatusta hääkoruista - mitä kaikkia koruja haluan, kuinka suuret korut ovat sopivat ja minkä malliset korut näyttäisivät juuri oikeilta mekkoni kanssa? Netin syövereissä olenkin päässyt tutustumaan vaikka mihin ihaniin korusarjoihin! Mietin ensin Kalevalan ja Lumoavan koruja, mutta en oikein löytänyt niistä mekkoni tyyliin sopivinta. Ehtoni korujen suhteen oli, että haluan korun olevan hopean värinen, jotta se sointuisi valkokultaisten sormusteni kanssa - ja sitten löysin Swarovskin!
Pohdin Swarovskin eri koruja ihan todella pitkään, mutta sovittamaan en päässyt, sillä Swarovskin myymälöitä on vain ihan Etelä-Suomessa (mm. Laatukoru myy näitä koruja) tai toisena vaihtoehtona Rovaniemellä. Niinpä päätinkin extempore yhdistää hääkorusovittelun viime viikonloppuiseen Helsinkireissuun ja valitsin jo valmiiksi muutamat eri vaihtoehdot, joita halusin päästä sovittamaan. Sovitin ensin hieman suurempia korvakoruja, mutta laittaessani hieman hennommat, kuitenkin sopivan näyttävät, pisaran malliset korut korviini, tunsin näyttäväni morsiamelta :)

Pienen metsästyksen ja liikkeiden välillä sukkuloinnin jälkeen löysin myös näihin hentoihin kristallikorviksiin sopivan rannekorun, jossa oli vähän enemmän näyttävyyttä, mutta kuitenkin se sointui muodon ansiosta ihanasti näihin korviksiin. Siksi päädyinkin ostamaan näiden korvakorujen kaveriksi vielä rannekorun.


Swarovskilla on muitakin todella kauniita, säihkyviä ja uniikkeja koruja, mutta nämä sopivat parhaiten minun tyyliini ja mekkoni tyyliin. Pyörittelin pitkään myös ajatusta kaulakorusta, mutta minusta tuntuu, että näissä koruissa ja mekossani on tarpeeksi säihkettä yhteen asuun. Ja vielä jos hiuskorunkin löydän, niin taitaa olla hyvä kokonaisuus tällaisenaan. Voihan sitä sitten myöhemmin täydentää sarjaa myös kaulakorulla muuta käyttöä varten. Nyt siis asusteiden hankinta on saatu vihdoin käytiin!


2 kommenttia:

  1. Todella sievät ovat! Mutta anteeksi mikä hiekoru? :D

    VastaaPoista
  2. Haha, taitaa olla uus nimi hiuskorulle :D Ja kiitos, olin itsekin tosi tyytyväinen :)

    VastaaPoista