maanantai 11. tammikuuta 2016

Sulhanen ja bestmanit - match

Sulhanen ja bestamanit (yksi tai niin monta kuin niitä onkaan) usein mätsäävät toisiinsa jollain tavalla, oli kyse sitten ihan kaikista yksityiskohdista, värimaailmasta, suurista linjoista, puvun mallissa tai vaikkapa pelkästä ruseteista. Variaatioita löytyykin ihan todella paljon, mikä mahdollistaa persoonallisen otteen ja jokaisen toiminnan omalla tyylillään. Me mietimme miehini kanssa hänen pukuvuokraustaan päättäessä astetta, jolla haluamme bestmanien (meille tulee siis kaksi) sointuvan sulhaseen. Meidän ajatukseni on, että asukokonaisuuksissa on samankaltaiset peruselementit, mutta kuitenkin sulhasen on jotenki erotuttava joukosta. Päädyimmekin kohta kuvattuun lopputulokseen.


Puvun malli: sama väri, eri malli

Sulhasen puvuksi valikoitui kuin valikoituikin shaketti, sillä se vaan näytti niin hyvältä Mikon päällä^^ <3 Ja jotenkin shaketti tuntui häihin sopivalta, juhlavalta ja pidimme myös sen vähän kiiltävästä kankaasta. Pukuliikkeen myyjä ehdotti, että myös bestmanit voisivat pukeutua shaketteihin, joko ihan samanlaisiin kuin sulhanen tai sitten eri värisiin, mutta me päädyimme kuitenkin siihen, että vain sulhasella on shaketti ja bestmaneilla sen sijaan mahdollisimman saman sävymaailman puvut. Kumpikin bestman saakin valitapuvun omaan tyyliinsä sopivaksi, mutta kuitenkin sopivasti toisiensa kaltaisiksi.

Liivi: match

Sulhaselle tulee vaalea liivi, sillä pidimme sitä sopivan juhlavana ja meidän värimaailman sopivana. Kun oli aika miettiä bestmanien liivejä, mietimme jälleen, ovatko ne täysin samanlaiset vai tuleeko niissä olla jotain erilaista, niin moni kun tuntui näyttävän hyvälle. Pitkällisen pohdinnan jälkeen halusimme kuitenkin bestmaneille samanlaiset liivit, sillä meistä tuntui, että muuten heistä tulee keskenään liian erilaisia. Liivi on siis yksi merkittävä yhdistävä tekijä tällä meidän miesjoukolla puvun värin sekä tietysti valkoisen kauluspaidan ohelle.

Somio: sama malli, eri väri

Ihastuimme kumpikin solmioon, josta käytän nimeä solmuke, kun en oikein tiedä parempaakaan :D Sen halusimme siis kummallekkin samanlaiset! Halusimme kuitenkin jotain pientä eroa ja niinpä päädyimme valitsemaan bestmaneille teemavärin mukaiset solmukkeet, sulhaselle vaalean. Näin kokonaisuus on sopivan yhtenevä, mutta kuitenkin vähän erilainen, myös takkien jäädessä illan mittaa tuolin karmille. :)

Viehe: melkein match

Vieheiden suunnittelu on meillä vielä hieman kesken, mutta näin äkkiseltään sanoisin, että mieskolmikolle tulee hyvin samanlaiset vieheet, sulhaselle ehkä hieman bestmaneja isompi. Kukat ja värimaailma kuitenkin on ihan sama kaikilla, eli laskisin tämän menevät kategoriaan match.

Muut asusteet: sama värimaailma, muuten vapaa

Sitten miehet tarvitsevat vielä ainakin kengät, kalvosinnapit ja vyöt. Näiden suhteen minusta  jokainen saa tehdä aikalailla niin kuin itsestä parhaata tuntuu, mutta kenkien suhteen värimaailmaa voitaisiin ehkä jotenkin yhdistää. Vyö ja kalvosinnapit saa minusta olla ihan bestmanien näköisiä ja aika paljon kengätkin, jos ei nyt mitään todella villiä yritä räväyttää:D


Meidän mieskolmikon on siis tarkoitus mätsätä niin, että päälinjat ja värimaailma ovat aika samat, mutta kuitenkin jokaisen oma persoona, kropan malli ja tyyli pääsee esille - ja sulhanen erottuu sopivasti joukosta. Bestmaneilta on toki myös jatkuvasti kyselty, mitä he haluaisivat päällendä pukea ja heidän ohjeilla vuokrattiinkin bestmaneille solmukkeet sekä liivit ja sulhaselle kenkiä vaille koko setti. Nyt siis miesten pukuasiat alkaa jo olla hyvällä mallilla, varmasti komea kolmikko alttarilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti