lauantai 13. helmikuuta 2016

Bingopalkintoja ystävänpäivänä

Nyt kun ystävänpäivä on ihan lähellä, kannattaa ehdottomasti kierrellä kaupoissa ja keräillä hääjuttuja talteen! Esimerkiksi Tiger myy monia sydänaiheisia yksityiskohtia aina muffinssivuoista tarroihin ja sydäntyynyihin. Myös ihan tavalliset marketit, Halpa Hallit ym. myyvät kaikkea sydän-teemaista, joita ei välttämättä ole saatavilla ympäri vuoden. Nyt siis kaikke sydämiä kaipaavat ja ensi kesänä häitään viettävät viime hetken hääostaoksille (myös ystävänpäivän jälkeen heti alku viikostavoi olla hyviä aleja lopuista tuotteista)!


Minä näin mainoslehdissä kuvia kaikesta tästä sydän-tavarapaljoudesta, mikä sai minut poikkeamaan kaupungilla. Ihan heti ei tarttunut mitään mukaan, mutta ideat lähtivät kehittymään, kun luin keskustelupalstoilta bingopalkinnoista, joista yksi nosti esille hankkineensa arpoja. Innostuin ideasta heti, sillä en ollut vielä keksinyt sellaisia bingolahjoja, jotka sopisivat ihan jokaiselle ikään katsomatta - ja tässä ne nyt oli! Kaikki pitävät arpojen jännityksestä :) Halusin kuitenkin, että arvat sopisivat jotenkin hääteemaan, joten päätin etsiä sydänaiheisia arpoja. Juttelin ideasta äidilleni ja kuinka ollakaan, hän näki heti samalla viikolla lehdessä mainoksen näistä ystävänpäiväarvoista, joissa on päävoittokin ihan mukava 100 000e!! Heti viestin saatuani lähdin ostamaan arvat ja nyt meillä on viisi bingopalkintoa hankittuna. Ajattelin vielä kietaista jokaisen ympärille kauniin nauhan ja ne olisi sitten siinä:)

Ystävänpäivän erikoistuotteista oli siis ainakin meille hyötyä ja ajattelin vielä vilkaista myös nettivaateliikkeiden, kuten Zalandon ym. ystävänpäiväalet, sillä muun muassa alusvaatteet hääpäivään ovat minulla vielä ostamatta. Ja ehkä pyörähdän tänään vielä kerran myös muutamassa muussa liikkeessä, jos vaikka vielä jotain pientä tarttuisi mukaan^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti