maanantai 22. helmikuuta 2016

Häätavara-inventaario

 
Kun häät alkavat lähestyä ja suunnittelua on takana jo 1,5 vuotta, kannattaa väliin ottaa pieni välikatsaus siihen, mitä kaikkea oikeastaan jo onkaan hankittuna ja mitä todella vielä tarvitaan. Tai sitten häätavarat on käytävä läpi vähän niin kuin pakon edessä, kuten minulle kävi, nimittäin kaapistani loppui tila ja sen takia oli purettava tavarat ja järjesteltävä ne uudelleen, jotta kaikki on taas helposti saatavilla. :D Oli motivaattori mikä tahansa, on hetken pysähtymisestä silti varmasti ihan jokaiselle morsiamelle hyötyä.
 
Tähän projektiin kannattaa varata hetki aikaa, jotta tavarat saa rauhassa käytyä läpi ja pohdittua, miten ne kannattaa järjestää uudelleen. Minä sain kuin sainkin mieheni tähän projektiin hetkeksi mukaan listan kirjoittajaksi ja näin projekti sujuikin yllättävän kätevästi minun tyhjentäessä ensin koko kaappi ja sitten nostellessa tavaroita takaisin samalla huikkaillen, mitä mistäkin tavarasta kirjoitetaan ylös (ja mies teki ihan mahtavan listan<3). Samalla sain hyllyihin loogisen järjestyksen ja vielä uutta tilaa puuttuville tavaroille. Lisäksi huomasin järjestelyjen lomassa pohtivani, mitä teen milloinkin, eli samalla tuli hieman suunniteltua hääaskarteluja.
 
Inventaarion lopputulos: aika paljon kaikkea jo löytyy, oikeastaan enemmän kuin muistinkaan! Ja nyt on todella helppoa tarkistaa, mitä vielä puuttuu erityisesti, kun tarkat määrät on tiedossa. Suosittelenkin jokaiselle häätavarainventaariota hyvissä ajoin ennen häitä, niin pysytte mukavasti kärryillä kaikesta jo hankitusta. Ja vaikka hankintoja ei tekisikään paljon, tulee siitä hyvä mieli, kun näkee, että näinkin moni juttuhan on jo järjestyksessä :)

2 kommenttia:

  1. Mun mies sanoi, että mun pitää tehdä häätavarainventaario.. O-ou.. :D

    VastaaPoista