lauantai 27. helmikuuta 2016

Häätreeniä hiittaamalla

Kolme viikkoa sitten eteeni osui mainos Suomen huippukunto Oy:n järjestämästä Bikini HIIT challengesta juuri sillä hetkellä, kun olin herkutellut synttäriviikon kaikkea ihanaa ja omatunto hieman muistutteli häätreenin aloituksesta. Luin tätä mainosta eteenpäin ja siinä luvattiin, että tämä kolmen viikon tehotreeni

- sulattaa jenkkakahvoja
- muokkaa erityisesti peppua ja reisiä
- auttaa kohti litteää ja timmiä vatsaa
- saa näyttämään paremmalle
- kasvattaa lihasvoimaa ja
- saa jaksamaan paremmin.

Lisäksi tämän kurssin hinta oli alessa, nimittäin 24,5e! Kyseessä on siis kolme viikkoa kestävä netin välityksellä tapahtuva treeniohjelma, joka perustuu kotona tapahtuviin 20-30 minuuttia kestäviin oman kehon painolla tehtäviin HIIT-treeneihin viitenä päivänä viikossa. Viiden päivän ajan (ma-pe) jäsen saa aina uuden treenin ja pari päivää viikosta on lepoa. Tietysti treenejä voi ajoittaa oman aikataulun mukaan ja lepopäivät sijoitella sinne, minne ne parhaiten sopii. Näistä treeneistä kolme on HIIT-treenejä, eli tehdään hyppyjä, kyykkyjä ja vaikka mitä korkealla sykkeellä ja hiki virtaa. Kaksi muuta treeniä ovat keskivartaloon keskittyviä Coreja. Treenien määrä ei kannata säikähtää, sillä ne ovat mukavan vaihtelevia ja niitä on helppo muokata jokaisen kunnolle sopivaksi.

It's time to HIIT it with this bodyweight workout. The video is only 20-minutes long, but it will work your entire body. Best thing: with no equipment needed, it's excuse proof.:

Minulla oli juuri alkamassa todella kiireiset viikot ja olin varma, etten saa raahattua itseäni salille - tässä siis ratkaisu: nopeaa, mutta tehokasta treeniä ja oman aikataulun mukaan! Ja nyt kolmen viikon jälkeen voin todeta, että vaikka alussa tuntui, että naama irveessä sai kyykätä, niin tuloksia todella näkyy! Erityisestä vatsan ja pakaroiden seudulla on tapahtunut selkeää kiinteytymistä, vaikka olin aluksi sen suhteen vähän skeptinen, sillä minun ei tarvitse pudottaa painoa, mutta haluan muokata kroppaa vähän kiinteämmäksi. Tämä siis todella toimii monen asteen treenajille! Lisäksi lihakset eivät tulleet treeneistä kipeäksi ja aina löytyi vajaan puolen tunnin rako tehdä treeni kotona. Se myös motivoi, että treeni oli joka kerta uusi ja samalla tuntemuksia sai jakaa ohjajaan ja muiden treenaajien kanssa. Suosittelenkin tätä treeniä teille muollekin morsiamille, tästä nimittäin saa tuloksia nopeasti ja samalla kuntoiluun painottuvan elämäntavan käyntiin :) Aion ehdottomasti jatkaa HIIT-treenejä aina silloin tällöin jatkossakin muun treenin ohella!

PS. Tämä ohjelma näyttää vieläkin olevan tarjouksessa, käy siis tsekkaamassa lisää täältä. Lisäksi vieläkin näyttää olevan voimassa sekä hapla hinta että etu, jolla saa kutsua ystävän ilmaiseksi mukaan! Tämä oli ihan todella huippua, sillä olen jakanut hyvän ystäväni kanssa treenikokemuksia mukavasti koko treenauksen ajan :) Tässä siis yksi mahdollisuus saada häätreeni käyntiin nopeasti, sillä aina kun jaksaa hetken puhista, niin sitten voi hyvillä mielen tehdä loppu ajan muuta. Ja tekosyitä skipata treeni on vaikea keksiä :D Ja ainakin minulla on ollut treenien jälkeen todella hyvä olo! Niin ja minä olen hyvällä omatunnolla pitänyt kerran viikossa herkkupäivän, silti treeni tuottaa tuloksia, enkä muutenkaan mieti ruokia liikaa. :)

Treeni-intoa kaikille, mennään yhdessä kohti tavoitteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti