keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Hohtoa luonnonmukaisesta kasvohoidosta

Meikillä kyllä saadaan vaikka mitä aikaan, mutta eikö kuitenkin olisi aika ihanaa, että hääpäivänä kasvot hehkuisivat luonnollisen kauniina meikin altakin? Tai vaikka iho olisikin jo ihan loistokunnossa, eikö olisikin aika ihanaa päästä pieneen hemmotteluun juuri ennen häitä, josta vielä olisi vähän hyötyäkin?


Siksi testasinkin viime perjantaina "Täydellinen kasvohoito" -nimellä varustettua kasvohoitoa Kylpylähotelli Rauhanlahdessa Kuopiossa. Syy, miksi valitsin juuri tämän paikan, oli se, että halusin hoidon läheltämme ja halusin, että se toteutetaan mahdollisimman luonnonmukaisilla tuotteilla. Suosin itse kotikäytössä Madaran tuotteita, joista olen pitänyt todella paljon, joten halusin jatkaa kasvohoidossa myös samankaltaisella linjalla. Rauhanlahdessa käytettävissä tuotteissa on minimoitu kemialliset aineet ja ne ovat sekä iho- että ympäristöystävällisiä.

Tämä täydellinen kasvohoito kesti 90 minuuttia ja sen aikana ihoni kuorittiin, hyörytettiin, syväpuhdistettiin, hierottiin, rahoitettiin naamiolla ja vielä laitettiin lopuksi ihotyyppiini sopiva voide. Niin ja kulmanikin siistittiin samaan pakettiin. Olin varautunut näytäämään ihan punaiselta hoidoin jälkeen, mutta viilentävän kasvonaamion ansiosta kasvoni olivat jo heti yllättävän ok, pieniä punaisia pilkkuja tuki oli :) Sinä iltana en tehnyt kasvoilleni mitään ja seuraavana aamuna ihoni oli aivan samenttisen pehmeä! Näin vajaan viikon jälkeen ihoni on pysynyt hyvänä ja minusta tuntuu, että meikki jotenkin ehkä levittyy paremmin ja kasvoni ovat saaneet hoidosta luonnollista hohtoa. Ja olihan se ihanaa rentouttavaa hemmottelua! Niin ja Rauhanlahdessa toimi myös se, että mies sai kylpeä ja minä rentoutua samaan aikaan kasvohoidossa :D Aion kyllä ehdottomasti toistaa hoidon pari viikkoa ennen häitä, nauttia hemmottelusta ja suunnata sitten hyvillä mielin häämeikkiin ja tärkeään päivään :)


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta! Lisää vinkkejä kauniin ihon puolesta pian, ensi viikolla jo!, ilmestyvässä Häät-lehdessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippu juttu, ehkä saan sieltä vielä lisää ideoita :)

      Poista