lauantai 14. toukokuuta 2016

Pisaroilta piilossa

Olimme viikko sitten katselemassa siskolleni ja äidilleni mekkoa ja siskoni sovitellessa kauniita pukuja Zazabellassa, näin minä siellä valkoisia sateenvarjoja. Suomessa ei voi koskaan olla varma säästä, joten olen jo alusta asti ajatellut, että haluan ostaa meille hääsateenvarjon, jonka alle mahdumme molemmat, niin sitten ei tarvitse stressata säästä, vaan voidaan säällä kuin säällä astella yhdessä kirkosta ulos<3 Olin kuitenkin ajatellut läpinäkyvää varjoa, mutta en löytänyt tarpeeksi suurta mistään. Valkoisia sen sijaan oli joka puolella ja vähitellen löysin myös kuvia, joissa oli käytetty valkoista varjoa ja aloin pitämään niistä yhä enemmän. Nyt sitten valkoinen varjo tupsahti eteeni, värinä ivory, kuten mekkonikin, ja koko oli ihan tosi suuri. Ei sitä varjoa voinut kauppaan jättää!


Meidän häävarjomme on siis lievästi sydämen muotoinen, jota mietin myös hetken, sillä olisi ajatellut pyöreää. Kuitenkin varjoa mallatessani huomasin, että sydän on itse asiassa aika kätevä, sillä jos todella sataa ja käytämme varjoa, suojaa "terävä" takaosa mekkoa aika mukavasti, mutta samalla kasvomme näkyvät hyvin sydämen etuosasta. Ehkä tässä siis on pointtia! Eikä sydämen muoto ollut minusta liian lälly :D Katselin ihan valkoista varjoa, mutta tullessamme myöhemmin hakemaan siskoni mekkoa, oli jäljellä enää varjo, jossa oli pieni teksti sydämen kärjessä:


Kun katselin tekstiä hetken, tulin siihen tulokseen, että itse asiassa sehän on ihan kaunis. Ja minä kun muutenkin tykkään mietelauseista :) Sain vielä vähän alennusta, kun aluksi toivomani valkoiset olivat ehtineet loppua. Nyt siis meillä on jättivarjo pisaroiden varalle, eikä tarvitse pohtia ja stressailla säätä.

2 kommenttia: