torstai 20. lokakuuta 2016

Häälook - sulhanen

Esittelin viime postauksessa oman häälookini ja tasa-arvon nimissä nyt on sulhasen vuoro^^ Myös mieheni asukokonaisuutta ryhdyimme pohtimaan vajaa vuosi ennen häitä ja enemmän heti sen jälkeen, kun min olin löytänyt oman mekkoni. Halusimme, että asumme ovat samaa juhlavuustasoa ja koska minun mekkoni oli aika juhlava pitseineen, helmoineen ja laahuksineen, halusimme miehellenikin jotain tarpeeksi juhlavaa. Mietimme vaihtoehtoja yhdessä ja mieheni sai tehdä lopullisen päätöksen, vaikka minä olinkin ehkä se, joka muistutteli, että tämä tulee tehdä ajoissa, jotta hyvä puku varmasti löytyy :)

Käännyimmekin hyvin nopeasti vuokrapukuihin, sillä totesimme, ette tällaiselle tavallisesta puvusta poikkeavalle puvulle ei ehkä olisi niin paljoa käyttöä, että sitä kannattaa ostaa omaksi. Niinpä sovittelimme pukuja Niinattaressa, taisimme käydä Sokoksella ja Stocmannillakin ja lopulta Kuopiossa Pukuliike Faunassa. Päädyimme siis shakettiin, joka erilaisen muodon puolesta toi mukavasti juhlavuutta komealle sulhaselleni, mutta harmaita hiuksia meinasi aiheuttaa valikoiman vähäisyys. Mieheni oli puhunut jo pitkään, että haluaisi materiaalin olevan jotain erilaista ja juhlavaa, mutta kaikkialla miehille oli tarjolla vain mustia ja vaalean harmaita shaketteja samalla, kun naisille on pienissäkin liikkeissä satoja vaihtoehtoja. Ja nämä näyttivät jotenkin liian arkisilta.


Lopulta Mikon puku sitten kuitenkin löytyi lähempää kujin arvasimmekaan, eli Kuopiosta pukuliike Faunasta, jossa on ainoana liikkeenä Suomessa shaketteja, joissa on mukana silkkiä ja näin kangas on mukavan kiiltävää - eli vähän erilaista ja juhlavaa! Valinta olikin lopulta helppo ja päädyimme yksimielisesti vuokraamaan tämän puvun. Saimme puvun jo torstaina ja palautimme sen häiden jälkeen maanantaina. Samaan pakettiin otimme valkoisen kauluspaidan, hopean hohtoisen liivin ja hohtavan valkoisen solmion, vain kengät oli omat (nekin olisi saanut pakettiin). Niin ja samasta paikkaa otimme myös bestmanien liivit ja solmiot. Pientä jännitystä toi se, että tämä puku ei saanut kastua, sillä rankka sade olisi jättänyt siihen jälkiä, joita ei pesussa saa pois. Naureskeltiinkin, että jos meidän päivänä sataa, on Mikko ensisijalla varjon alla ja morsian saa sitten kastua :D Puku oli meistä niin hieno, että otettiin tämä riski ja onneksi hääpäivänä ei tarvinnut sateesta huolehtia:)

Tähän kun vielä lisäsi meidän häiden sävyisen orkidean ja hopeiset perintökalvosinnapit, oli kokonaisuus valmis! Aika komea, eikö? <3 (Kuvista suurin osa kuvaajamme Seija Leskelän ottamia!)

PS. Meidän häävideo alkaa olla jo tosi hyvällä mallilla. Näimme siitä viikonloppuna ensimmäisen version ja siitä tulee ihan huippuhyvä! Julkaisen sen sitten täälläkin, kunhan se valmistuu, mutta pientä hiontaa vielä tehdään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti