sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Potretteja golfkenttien keskellä

Hääpotretit ovat tärkeä muisto hääpäivästä ja niitä varten onkin hyvä miettiä, milloin nämä kuvataan, missä kuvat otetaan ja kuka ne ottaa. Kuvataanko siis ulkona vai studiossa? Jos valitaan ulkokuvaus, kuvataanko useammassa paikassa? Kuinka paikasta toiseen siirrytään? Mikä on suunnitelma B, jos sataakin kaatamalla? Onko kuvauksessa joku avustaja? Ja mitä kaikkea rekvisiittaa tarvitaan mukaan? Lisäksi on hyvä miettiä, millaisia kuvia haluaa ja kertoa näistä hyvissä ajoin kuvaajalle.

Meidän kuvaajamme, Kulmakuvaamon Seija Leskelä, oli kanssamme aamusta iltaan, joten saimme ajoittaa kuvaukset oman mielemme mukaan. Seija vain pyysi varaamaan aikaa tunnista kahteen, jotta saamme kuvattua rauhassa. Lisäksi toinen kaasoni tuli kuvaajan avuksi ja oli koko ajan mukanamme kuvauksessa. Me päätimme ajoittaa kuvauksen ennen juhlaa, jotta saamme kuvata ilman kiirettä, tuoreella meikillä sekä viettää sitten itse juhlan jokaisen hetken vieraiden kanssa. Lisäksi halusimme kuvata ulkona, sillä olihan hääpaikkamme Golden Resortin ympäristö ihan todella kaunis! Kiertelimme edellisenä päivänä alueella ja sovimme mahdollisia kuvauspaikkoja. Lisäksi olin etsinyt ideakuvia valmiiksi, jotta kuvaajamme tiesi, millaisia me haettiin.

Mutta ennen varsinaista kuvausta kuvasimme first look kuvat! First look kuvat tarkoittavat kuvia, joissa ikuistetaan se hetki, kun hääpari näkee toisensä ensi kertaa hääasussa. Me olimmekin sumplineet koko aamun niin, ettemme nähneet toisiamme ja oli hirmuisen jännittävää kävellä Mikon selän takaa ja lopulta nähdä hänen ilmeensä, kun hän katsoi minua ensi kertaa mekossani. Ja tietysti myös itsenähdä komea mieheni<3 Nämä kuvat otettiin huvilamme takaterassilla.
Siitä siirryimme hyvin nopeasti kuvaamaan ensin läheiselle sillalle, sitten toiselle sillalle, portaille ja vähän kaikkialle, mistä vain näkyi kaunista ja vihreää golfkenttää. Niin ja pakko sanoa, etä golffarit olivat todella mukavia ja antoivat meidän kuvata vähän kentänkin puolella. Vielä ei olla valittu, millainen kuva halutaan kotiimme, mutta joku kyllä haluttaisiin ehkä makuuhuoneeseen. Mutta tilatakko yksi suuri kuva, useampi pienempi kuva vai jokin yhdistelmä? Hmm, se jää vielä mietintään. Mutta tässä teillekin vähän nähtäville, millaisia potretteja Seija sai ikuistettua. Olin kokonaisuutena tosi tyytyväinen kuviimme. Huntu vain unohtui ottaa mukaan, mutta onneksi siitä on kuvia kirkossa:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti