torstai 6. lokakuuta 2016

Häidemme hittiohjelma - hääbingo

Ajatus hääbingosta pulpahti mieleeni jo puolisentoista vuotta sitten, kun törmäsin tähän vieraiden viihdykkeeseen kerta toisensa jälkeen. Hääbingo tarkoittaa siis bingoruudukkoa, usein 5x5 ruutua, joissa on numeroiden sijaan asioita. Nämä asiat ovat usein sellaisia, joiden oletetaan tapahtuvan häissä - esimerkiksi "joku kilistää lasia", "suudelma", "sormusta ihastellaan" jne. Minä löysin tähän ihan tosi paljon vinkkejä muiden blogeista, mutta päätin kuitenkin koota ihan ihka omat bingot. Niissä on siis sekoitus löydettyjä ja itse keksittyjä ideoita meidän häiden tyyliin somistettuna (ideoinnista voit lukea täältä).

Minulle hääbingossa oli tärkeää, että se sopi tyylillisesti kattaukseen ja olisi sellainen, että kaikki siihen kirjoitettavat tapahtumat ovat positiivisia. En siis halunnut kirjoittaa bingoon esim. "joku tallaa morsiamen helman", koska en halunnut, että kukaan tulee tahallaan tallomaan helmaani :D Siispä keskityin kaikkeen positiiviseen ja olin lopputulokseen tosi tyytyväinen. Sekoittelin sanoja niin, että sain kahdeksa erilaista bingopohjaa, koska pöydissämme oli keskimäärin kahdeksa istujaa. Näin ei tullut ihan samanlaista kuin vierustoverilla. Bingot asetimme kattauksessa servettien alle ja toiselle puolelle tulostettiin ohjelma. Bingokyniksi ostin hääkirppikseltä pieniä hopeisia kyniä, jotka piilotin servetin alle odottamaan löytäjäänsä.


Olimme todella positiivisesti yllättyneitä, miten hyvin ihmiset lähtivät bingoon mukaan, sillä todella moni aikuinen lähti heti kisailemaan ja tämä synnytti myös mukavaa keskustelua pöydissä uusien tuttujen kanssa - voinkin suositella tätä ihan kaikille! Meillä oli palkintona ystävänpäivänä ostettuja sydänarpoja, jotka olivat myöskin mieluisia (täältä löydät niistä lisää tietoa). Jos siis haluat saada keskustelua, positiivista kisailuja ja hauskoja hetkiä aikaan, suosittelen tätä hääohjelmaa! Parasta bingossa on vielä se, että sen voi rakentaa tosi omantyyliseksi ja siihen voi lähteä mukaan vain ne, ketkä siitä kiinnostuvat, kenenkään ei siis ole pakko osallistua :) Suosittelen myös rohkeasti kokoamaan bingon itse, sillä siinä säästää ja saa just oman näköisen lopputuloksen.

Jos innostuit ja haluat ottaa vinkkejä meidän bingosta, lataa meidän bingot itsellesi tästä. Linkki  avaa sinulle Google Drivessa bingon ihan hassulla muotoilulla ja erilaisilla fonteilla, mutta kun lataat tiedoston omalle koneellsi (ja otat muokkauksen käyttöön), näet oikean asettelun ja pääset muokkamaan tiedostoa. Parhaassa tapauksessa voit suoraan tulostaa nämä bingot itsellesi tai sitten vain nappailla sieltä vinkkejä. :)

2 kommenttia:

  1. Hääbingo on kyllä niin hauska! Häissämme bingorivit vaan täyttyivät turhan helposti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että teilläkin bingo koettiin hyväksi! Ja oli kyllä haastavaa yrittää keksiä tarpeeksi vaikeita, mutta kuitenkin motivoivia :)

      Poista