torstai 3. marraskuuta 2016

Romantiikkaa tihkuva hääyöhuone

Meille oli tärkeää saada viettää sekä häitä edeltävä yö että hääyö hääpaikan lähellä, jolloin aikaa ei mennyt turhiin kulkemisiin. Niinpä olikin todella ihanaa, kun hääpaikassamma Golden Resortissa tämä onnistui helposti. Saimme nimittäin perjantaista sunnuntaihin käyttöömme oman huvilan todella kauniilla maisemilla! Tilaa riitti hyvin majoitua huvilaan perjantain ja lauantain väliseksi yöksi kaasojen ja toisen bestmanin kera ja oli aika ihanaa, kun saimme viettää viimeisen illan porukalla, minä tyttöjen kanssa fiilistelemällä heidän tekemää aivan upeaa polttarikirjaa ja pojat saunoen :) Tietysti aika pitkälle iltaan meni koristelut, mutta sitä hienompi fiilis oli sitten rentoutua hetki skumppalasin ja ystävien kera<3



Yllä vähän maisemaa maiden huvilasta, mielellään siellä olisi viipynyt pidempääkin:) Nukuimme siis häitä edeltävät yöt eri huoneissa, eli minä valtasin yhden huoneen toisen kaason kanssa, toinen kaaso nukkui toisessa ja mieheni sekä toinen bestman toisessa. Näin huvilan neljäs makuuhuone jäi tyhjäksi odottamaan hääyötä.

 Illalla tilan koristelun jälkeen kaasot ja morsiusneito vetäytyivätkin tähän viimeiseen makuuhuoneeseen, hääyöhuoneeseen, koristelemaan paikkoja. Tämä oli siis yksi huvilan neljästä makuuhuoneesta, päämakuuhuone, jonne minulta ja Mikolta oli pääsy kielletty aina hääpäivän iltaan saakka. Monta tuntia tytöt ahersivat ja kun sitten hääjuhlan päätteeksi he menivät huvilalle hieman ennen meitä tekemään viimeiset valmistelut ja päästivät lopulta meidät aamuyöstä sisään, oli näky enemmän kuin osasin toivoa! Oli kynttilötä, ruusuja, romantiikkaa jopa vessassa saakka, juustoja, skumppaa ja suklaata<3 Kiitos kaasot, teitte upeaa työtä! Aika ihana lopetus täydelliselle päivälle^^ (Niin ja muu hääseurua nukkui tämän toisen yön paritaloissa, ei siis enää meidän kanssa samassa huvilassa.)





1 kommentti: