maanantai 3. marraskuuta 2014

Häälehden selailua

Häälehden tilaaminen oli ehkä paras idea aloittaa hääsuunnittelu! Etsin toivottamana heti kihlautumisen jälkeen kaupasta häälehteä, mutta löysin kovan kiertelyn jälkeen yhden englannin kielisen lehden, jonka lukeminen on kuitenkin vasta aluillaan. Onneksi hyvä ystäväni, joka on myöskin kesän 2016 morsian, vinkkasi minulle mahdollisuudesta tilata häälehti suoraan kotiin häät.fi -sivustolta. Ja miten ihanalta tuntuikaan saada ihka oikea häälehti käteen pari viikkoa sitten ja päästä tutustumaan sen huikeisiin ideoihin!

Tänään selailin tarkemmin häälehden mukana tullutta hääkokoelmaa, joka on täynnä toinen toistaan ihanampia kortti-ideoita, pyötäkoristeita ja pieniä yksityiskohtia. Ja minä kun rakastan korttien askartelemista sekä pieniä yksityiskohtia, en olisi meinannut millään malttaa lopettaa lehden selaamista ja merkkasinki värikkäillä muistilapuilla todella monta sivua, joihin aion vielä palata^^ Mutta mikäs sen ihanampaa, kuin aloittaa näin hyvissä ajoin häiden fiilistely ja kehitellä ideoita, joita voi sitten lähempänä tarpeen tullen karsia. Erityisesti innostuin save the date -korttimalleista, sillä olen jo hetken aikaa miettinyt, että haluaisin sellaiset lähettää. Vaikka niitä ei välttämättä tarvisi, ne ovat minusta ihana idea herätellä hääfiilistä jo vuosi ennen häitä. Lisäksi ne auttavat vieraita suunnittelemaan lomat ja omat reisunsa hääpäivä huomioiden hyvissä ajoin. Katseeni kiinnittyi monista save the date -korteista sellaisiin, joissa teksti tulee kuvan päälle tai kuva oli hyvin hallitsevassa osassa korttia. Ihanan yksinkertainen ja helposti toteutettava, mutta näyttävä idea! Nämä olivat omat suosikkini:



Save the date -korttien ohella aloin pyörittelemään ajatuksia muista oheistuotteista ja meinasin innostuneita ideoilla jakaessani tylsistyttää tulevan sulhaseni kokonaan :D Piti siis kirjoittaa niistä tänne! Pöytäkoristeitakin olen jo alustavasti pohtinut ja huomioini kiinnittyikin pöydän yksityiskohtiin, erityisesti nimikoituihin servetteihin, jotka olivat minun ykkössuosikkeja tästä lehdestä, ne on laitettava harkintaan ehdottomasti! Ja löytyi vielä meidän värissäkin! Lisäksi sain itselleni kokonaan uuden idean kertakäyttökameroista, joita voisi laittaa jokaiseen pöytään ja sitä kautta saisi vielä enemmän ja ehkä aidompia kuvia vieraista koko juhlan ajan. Myös nimikoitu maljakko ja ihanan romanttinen nimikyltti kiinnittivät huomioni. Miten paljon kaikkea ihanaa häihin liittyvää onkaan olemassa! 






1 kommentti:

  1. Itsekkin olen löytänyt nuo ihanat nimikoidut servetit! Ihan mieletön idea, ja niihin kun saa vielä jos jonkinnäköistä tekstiä ja logoa ja juuri sillä värillä jolla tahtoo! Nuo kertakäyttökamerat on tulossa myös meidänkin häihin, niillä saa varmasti hulvattomia muistoja vieraista joita hääkuvaaja ei välttämättä saa taltioitua :)

    VastaaPoista