tiistai 4. marraskuuta 2014

Leikekirjan kansinäpertelyä

Haluan pitää blogini ohella perinteisellä tyylillä leikekirjaa kaikista ideoista ja ajatuksista häihin liittyen, sillä nautin käsin näpertelystä ja haluan jonkun paikan, johon merkitä idea välittömästi ylös, kun jotain uutta pulpahtaa mieleen, Vihko onkin jo hyvällä alulla, sillä ensin kirjoittelin ja liimailin siihen kaikkea kihlajaisiin liittyvää ja nyt olen hahmotellut jo häiden ideointisivua sekä alustavaa bubjettia ja to do -listaa. Ainoana ongelmana on ollut vihkon kansi, eihän hääunelmointivihkon kansi vaan voi olla musta! Tänään sain siihen vihdoin idean, kun sähköpostiini tipahti Ifolorin happy hour -tarjous. Tartuin kerrankin tällaiseen mainokseen ja päädyin selaamaan kuvia minun ja Mikon yhteiseltä taipaleelta aina tähän päivään asti - ja paljon kuvia löytyikin ja ehkä muutaman ylimääräisen tilasinkin :D  Ideani on siis koota vanhoista valokuvista, romanttisista ja meitä kuvaavista kuvista, häävihkoon kansi, joka virittää heti oikeaan tunnelmaan ja ehkä väliin mahtuu muutama sydänkin fiilistä korostamaan^^ Ja samalla löysin monia kuvia, joita en eden muistanut omistavani, joten selailu ehdottomasti kannatti.

Samalla heräsin miettimään, mikset tätä ideaa voisi käyttää myös häissä, esimerkiksi vieraskirjan kannessa? Tai jos häihin tekisi kuvakirjan parin yhteisestä matkasta vieraille nähtäväksi ja hyödyntäisi siinä ideaa vanhoista yhteisistä kuvista? Ja miksei kuvia yhteisen matkan varrelta voisi myös laittaa ihan koristeidenkin sekaan pöytiin tai seinille?

Tässä muutama lempparikuvani yhteisiltä reissuilta Suomesta ja ulkomailta fiilisteltäväksi 
(häiden teemaväritkin korostui näissä sopivasti:) )




5 kommenttia:

  1. Ai miten ihania kuvia, olisi todella kauniita myös vaikka kutsuissa tai std- korteissa, jos teille sellaiset on tulossa! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Ja kyllä save the date -kortit tuntuu niin ihanalta ajatukselta, että varmasti tullaan nekin lähettämään ja kutsut tietenkin myös. Ja miksipä ei voisi vaikka näitäkin kuvia miettiä, kuvalliset kortit ovat monesti kauniita ja niistä voi tehdä helposti oman näköisiä.

    VastaaPoista
  3. Kauniit valokuvat. Paulan kanssa ihan samoilla linjoilla, nuo sopisivat erinomaisesti käytettäväksi myös kutsuihin tuomaan persoonallisuutta :)

    VastaaPoista
  4. Samaa mieltä kuin Paula ja Janina. :) Olin kerran synttärijuhlissa, joissa taustalla pyöri heijastettuna kuvia synttärisankarista ja hänen perheestään. Ainakin kyseisissä juhlissa tämä oli myös todella ihana ja toimiva idea.

    T: Minna

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista, kuvallisia kortteja on mietittävä ehdottomasti ja hyvä idea oli myös Minna sinun vinkkisi kuvasarjasta! Eräissä tuttuni häissä näytettiin myös kuvasarjat/videot polttareista, miksei kuvia voisi näyttää myös hääparin taipaleesta :)

    VastaaPoista