lauantai 1. marraskuuta 2014

Tästä kaikki alkaa

Avopuolisoni kosi minua elokuussa 2014, jonka jälkein aloin innolla pohtimaan, millaiset olisivat juuri meidän kahden unelmahäät. Oikeastaan ehdin unelmoida häistä jo vähän ennen kostintaakin, mutta lupasin itselleni, että virallisesti saan suunnitella häitämme vasta, kun olemme kihloissa. Elokuussa tämä viimein tapahtui ja siitä lähtien olen selannut hääblogeja, hääsivuja sekä häälehtiä ja alkanut unelmoida meidän näköisistä häistä, meidän kahden unelmahäistä.

Aloittelin hääprosessia pyytämällä kahta hyvää ystävääni kaasoikseni ja kumpikin lähtivät innolla tähän tehtävään - ihanaa! Sen jälkeen ostin itselleni suuren vihkon, johon päätin alkaa kokoamaan kaikkea häihin liittyviä ideoita ja suunnitelmia. Vihkoon kirjoitellessani aloin kuitenkin pohtimaan, miksen tekisikin omaa hääblogia, toisten blogeista kun on ollut ja tulee olemaan paljon apua omassa hääideoinnissa, miksen siis jakaisi omiakin ideoitani muille? Tästä lähti ajatus perustaa oma hääblogi!

Vaikka häihimme on vielä vajaat kaksi vuotta aikaa, on ideointi ja unelmointi jo kovassa vauhdissa. Tervetuloa siis seuraamaan hääpohdintojani, ideoimaan kanssani kaikesta häihin liittyvästä sekä kulkemaan matkaa kohti kesää 2016 ja meidän kahden unelmahäitä <3 
Tästä tulee ihanat kaksi vuotta!

"How do you spell love?"

"You don't spell it ... you feel it."
-Winnie the Pooh

1 kommentti:

  1. Minäkin annoin itselleni luvan suunnitella häitä kunnolla vasta kosimisen jälkeen :) Olin tallentanut hääohjelmia digiboksille ja kihlautumisen jälkeen ne pääsivät vihdoin katseluun. Ostin häälehtiä ja luin hääblogeja, kun siihen vihdoin oli itseltäni lupa :)

    Löysin juuri blogisi ja jään seurailemaan suunnittelujanne. Hauskaa häidenjärkkäilyaikaa! :)

    VastaaPoista