maanantai 15. helmikuuta 2016

Parhaat vinkit paikallisilta häämessuilta

Kyllästynköhän minä ikinä häämessuhuumaan? Näköjään en, sillä ystävänpäivänä suuntasimme mieheni kanssa jälleen kohti häämessuja ja tälle kertaa olimme kotiseudulla, nimittäin Kuopion Onnenaika -häämessuilla! Nämä olivat minulle neljännet häämessut (olen kiertänyt lähikaupungit Joensuun ja Jyväskylän sekä Helsingin Love Me Do:n), mutta jos en olisi ollut viime vuonna Helsingin suurien häämessujen aikaan toisella puolella maapalloa, olisin ehdottomasti käynyt myös näillä Helsingin messuilla jo silloin ja myös Kuopiossa olisin kalastellut kaikki messut, jos täällä niitä vain olisi ollut - tosin ehkä ihan hyvä näin :)


Nyt olimme siis omalla maaperällä ja oli ihanaa huomata, miten huippua oli kierrelle paikallisten toimijoiden keskellä, sillä nyt alekupongeista ym. on todella hyötyä! Näytteilleasettajia oli ihan mukava määrä ja saimme yllättävän monta tuntia kulumaan, kun kiertelimme rauhassa, juttelimme vaihtoehdoista, katselimme muoti- sekä tanssinäytökset ja täyttelimme arpalipukkeita. Lähdin näille häämessuille hakemaan tietoa kirkkomusiikeista, ostamaan hiuskorun, etsimään hääalusvaatteita sekä bongaamaan meille tanssikurssin unohtamatta muuta pientä ideoiden hakua ja ilokseni löysin parikin hyvää vaihtoehtoa alusvaateostoksille, juttelin pitkät pätkät papin ja kanttorin kanssa ja löysimme häävalssikurssin - ja vieläpä hyvien alekuponkien kera! Hiuskoru jäi vielä saamatta, mutta onneksi sillä ei ole vielä kiire. Niin ja pientä hemmotteluakin päivään mahtui huulimeikkikokeilun merkeissä ja taisin myös bongata ihan hyviä hääasuvinkkejä äidilleni :)



Messuilla kierrellessä oli myös mahtavaa huomata, miten hyviä valintoja olemme jo tehneet. Kävimme nimittäin moikkaamassa sormustemme tekijä HannaK:ta, hioimme hääjuhlamme yksityiskohtia hääpaikkamme Tahko Golden Resortin kanssa, ihailimme melkein samanlaista Pukuliike Faunan pukua, kuin mikä Mikolle on vuokrattu ja haimme lisää inspiraatiota arkasteluun jo moneen kertaan poiketusta Askartelukulmasta. Lisäksi törmäsimme pariin ystäväpariskuntaamme, joiden kanssa jaoimme häävinkkejä :)


Kokemuksen perusteella voinkin sanoa, että vaikka kaikista häämessuista varmasti saa jotain, kannattaa etenkin lähempänä häitä suunnata mahdollisimman paikallisille messuille, sillä sieltä voi kaikkein helpoiten löytää itselle sopivia toimijoita ja käyttöön tulevia alekuponkeja! Vielä juuri lähtiessämme aulassa ryhdyttiin soittamaan pianolla ja huilulla meidän "häämarssiksi" tulevaa Canon in D -kappaletta - ihana hääfiilis <3 PS. Myös mieheni viihtyi koko reissun ja saimme hyvällä mielellä palata yhdessä kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti