perjantai 28. elokuuta 2015

Vuosi romanttisesta kihlautumisesta

Tasan vuosi sitten, 28.8.2014, rakas tuleva mieheni järjesti minulle yllätystentäyteisen päivän, jonka jälkeen hän kosi minua. En ole kertonut tästä päivästä vielä täällä, joten ajattelin, että nyt voisi olla oikea hetki palata niihin tunnelmiin ja fiiliksiin, kun päätimme virallisesti aloittaa hääsuunnittelun ja jakaa tulevaisuuden elämämme yhdessä <3

Vuosi sitten heräsin siihen, että Mikko tuli sängyn viereen pieni täytetty kroissantti mukanaan (minun herkkua). Söin hyvillä mielen tämän kroissantin, jonka jälkeen Mikko pyysi minua laittamaan itseni valmiiksi. Olimme siis pari päivää aiemmin tulleet ulkomaanreissulta ja kummatkin lomalla. Olin vähän hämilläni, että mitä minun pitää pukea päälleni ja mitä ottaa mukaan ja mihin oikeen meennään. Mikko sanoi vain, että "laita ihan perus kouluvatteet" ja hän huolehti pakkaamisesta. Tein kuten käskelttiin ja sivusilmällä seurasin hämmentyneenä, mutta samalla ihanan jännittyneenä, kun Mikko pakkaili minulle laukkuun lehden, uimavaatteet, snorkkelin (?!?) ja muuta tavallista tai vähän ei-niin-tavallista. Ja sitten mentiin!

Ajelimme paikallisen kylpylähotelli Rauhanlahden pihaan ja ajattelin, että menemme uimaan. Ihan niin ei kuitenkaan käynyt, sillä menimme sisään, Mikko istutti minut sohvalle ja kävi sillä välin jossain. Hetken päästä hän tuli hakemaan minut ja vei minut hotelliaamiaiselle (jälkikäteen Mikko kertoi, että pienen kroissantin idea oli vain pitää nälkää hetken, minä kun olen tunnettu siitä, että haluan aamupalaa samantien sängystä noustuani^^). Hotelliaamiainen oli todella hyvä ja ympäristö mukavan rauhallinen. Söimme rauhassa ajan kanssa. 

Tämän jälkeen Mikko sanoi minulle, että hae reppusi autosta. Lähdin hakemaan reppua ja otin samalla Mikonkin repun. Ajattelin, että nyt menemme sinne kylpemään. Kuitenkin Mikon reppua nostaessani olin aivan hämmentynyt,  sillä tunsin sen olevan tyhjä. Lisää yllätyksiä siis luvassa! Kävelinkin takaisin aulaan reput mukanani ja ensimmäisenä sanoin Mikolle, että miksi sinun reppusi on tyhjä? Mikko vain vähän naurahti ja sanoi, että mennään. Sitten Mikko johdatti minut alakertaan, spa-puolelle, ojensi minulle mukaan pakkaamansa lehden ja sanoi, että odota tässä, sinua tullaan kohta hakemaan. Oli hirmuisen jännittävää istua siinä 10min, kun ei tiennyt, mikä odotti. Seuraavan tunnin vietin rentouttavassa hieronnassa :)

Hieronnasta palattuani Mikko odotti minua aulassa ja lähdimme yhdessä autolla kotipihaa kohti. Pihassa Mikko sanoi minulle, että kävisinkö hakemassa kaupasta meille jäätelöt. Olin ensin sitä mieltä, että ei minulla tee mieli jäätelöä, mutta Mikko sai minut suostuteltua :D Kun palasin lähikaupasta, jätin auton parkkiin ja kävelin asuntomme ovelle. Avatessani oven ymmärsin, että nyt on kosinnan hetki (olin jo vähän uumoillut sen tapahtuvan tänään, koska tällaiset yllätykset ei ole ihan arkipäivää, mutta hetkeä en tiennyt)! Kotimme oli koristeltu ruusunterälehdillä, kynttilöillä ja kauniin värisillä neilikoilla. Olin ihan häkeltynyt, että missä välissä tämä kaikki oli tehty! Kun seurasin tätä kukkakujaa, löysin Mikon olohuoneestamme seisomassa komeana puku päällä sydänlappu kädessään. Kun tulin huoneeseen, Mikko tarttui minua kädestä kiinni, luki paperistaan kädet ja ääni vähän väristen 10 asiaa, miksi hän rakastaa minua, tämän jälkeen polvistui ja kysyi, tulenko hänen vaimokseen <3 Vastasin heti silmät liikutuksesta vähän kosteina, että tottakai, jonka jälkeen halasimme ja olimme onnellisia yhdessä <3Tällainen päivä minulla oli vuosi sitten. Olin aina unelmoinut romanttisesta kosinnasta  sekä miehen polvistumisesta ja olin niin onnellinen, kun unelmieni mies oli järjestänyt minulle tällaisen päivän, enkä minä ollut osannut arvata mitään. Mikko oli todella nähnyt vaivaa, käyttänyt aikaa valmisteluun ja tehnyt päivästä todella minun näköiseni <3 Minusta paras kosinta on aina pariskunnan näköinen ja tämä päivä sopi meille täydellisesti, minä kun nautin pienistä yllätyksistä, hemmottelusta ja romanttisesta yhdessäolosta. Iltapäivällä kävimme vielä ostamassa sormukset (olin jo valmiiksi sanonut, että haluan valita itse sormukseni) ja vietimme päivän vain kahdestaan. Seuraavana päivänä alkoi sitten soittelurumba äideille ja ystäville :)


2 kommenttia: