sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Häävalssin pyörteissä

Kun hääruoka on syöty, ohjelmasta nautittu, valokuvia räpsitty, nautettu, liikututtu ja jälkkäripöytäkin herkuteltu on usein vuorossa illan viimeinen ohjelmanumero, hääparin ensimmäinen tanssi. Luvassa voi olla joko perinteinen häävalssi, hääparille merkityksellisen kappaleen tahdissa hitaiden tanssiminen, jotain villiä ja vahdikkaan yllättävää tai sekoitus kaikkea ihan omaa! Häätanssissa ehkä parasta onkin se, että siinä pari saa toimia juuri hääparin tyylillä ja nauttia yhteisestä hetkestä, tästä ensimmäisestä tanssista<3

Wedding Dance is a memorable moment at the wedding!  Perfect and practice your wedding dance with the professionals at Arthur Murray Dance Studio!  http://www.thebridaldish.com/vendors/arthur-murray-dance-studio:

Minä olen alusta asti tiennyt, että me haluamme tanssia häissämme yhdessä ja nähnyt tämän tanssin tärkeimpinä elementteinä meidä näköisyyden ja onnellisuuden. Meidän ei siis tarvitse näyttää ammattitanssijoilta, koska emme ole, ja tanssi ei saa olla niin vaikea, että koko hetki menee laskuihin. Pitää siis pystyä nauttimaan hetkestä ja olla stressaamatta liikaa:) Pitkään pohdinkin sopivaa kappaletta, jossa saamme oikean tunnelman sekä tanssilajia, kunnes päädyimme häävanssikurssille ja olimme myytyjä valssille.

Ilmoittauduimme siis heti Kuopion häämessujen jälkeen Tanssi Savon järjestämälle häävalssikurssille, jossa olimme tänään kolmatta kertaa ja yksi kerta on vielä jäljellä. Meidän lisäksemme kurssilla on mukana kaksi muuta paria plus opettajapari ja jo muutamassa kerrassa olemme oppineet pieniä niksejä yhdessä tanssimiseen, päässeet nauttimaan valssista sekä löytäneet meidän tyyliä tanssahdella yhdessä. Suosittelen ihan ehdottomasti tälläisia kursseja kaikille pareille (minunkin mies on joka kerta aina vähän enemmän innoissaan tanssista:))! Valssaaminen on saanut meidät etsimään kolmijakoisia kappaleita ja olemme ehkä jo tehneet päätöksemme, siitä lisää myöhemmin. Näillä näkymin suunnitelmissamme on tanssia siis valssi, johon on sekoitettu muutamia käännöksiä, ehkä jotain pientä ja vähän näyttävämpää extraa sekä sopiva sekoitus tunnelmaa ja pilkettä silmäkulmassa. Kaiken intoilun taustalla yritämme kuitenkin muistaa fiiliksen ja sen, ettei kaikki on täydellistä, kunhan tanssimme yhdessä onnellisina ja nautimme hetken tunnelmasta <3 Häätanssin jälkeen sitten muutkin pääsevät parketille fiilistelemään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti