torstai 29. syyskuuta 2016

Huomenlahja tuoreelle vaimolle

Huomenlahja, eli lahja tuoreelle aviopuolisolle, tarkoittaa nykyisin pientä tai vähän suurempaa lahjaa, jonka tarkoitus on ilahduttaa omaa tuoretta aviomiestä tai -vaimoa. Huomenlahjan merkitys on muuttunut toimeentulon turvaamisesta vain tavaksi tuottaa hyvää mieltä tuoreelle puolisolle ensimmäisenä aamuna häiden jälkeen ja nykyisin lahjan antaa usein kumpikin aviopuoliso, ei vain mies. Tosin tyyli huomenlahjoissa on täysin vapaa - niitä voi antaa tai olla antamatta, lahja voi olla toiveen mukainen tai yllätys, lahja voi olla arvokas tai pieni itse tehty juttu tai vain toinen voi antaa lahjan toiselle. Kaikki omalla tyylillään :)

Ideoin huomenlahjojamme jo keväällä ja avasin vähän myös tämän lahjatyypin historiaa (täällä niistä lisää). Samaan aikaan pohdimme kovasti myös meidän huomenlahjojen tyyliä ja päätimme, että minun lahjani valitaan yhdessä, Mikon lahjasta kerroin vain idean. Mutta ensin minun lahjani pariin. Tiesin jo aika hyvissä ajoin haluavani kellon, sillä olen pitänyt ennen rannekelloa, mutta edellinen kello meni vuosia sitten rikki, enkä ole saanut hankittua uutta. Lisäksi halusin jotain laadukasta ja kestävää, jotain mihin voi kaivertaa ja josta säilyy muisto pitkään. 

Siispä lähdimme kesällä etsimään minulle pientä kulmikasta kelloa ja etsimmekin ihan tosi monesta paikasta, kunnes suostuin sovittamaan vähän isompiakin kelloja ja hupsis, tykästyinkin suureen ja pyöreään kelloon:D Myös väriksi valikoitui hopea ja valkoinen pienellä blingillä tuomaan naisellista lisää ja merkiksi DKNY. Olimme yhteistuumin sitä mieltä, että tämä kello oli paras ja mies hoitikin sitten tilauksen ja kaiverruksen. Hääaamuna sain avata ihanan pussin, josta löysin kellolaatikon ja luin kellon takaa lauseen "Rakkaalle Vaimolleni 6.8.16"<3 Lisäksi löysin ihan yllätyksenä pussista myös lahjakortin vapaavalintaiseen spa-hoitoon Kylpylähotelli Rauhanlahteen (jossa ole tykännyt käydä kasvohoidoissa) sekä pari itse tehtyä lahjakorttia. Toinen näistä oli kylpyläviikonloppu ja toinen ravintolaillinen. Ihanana ja naurun synnyttävänä lisänä näissä itse tehdyissä lahjakorteissa oli voimassaoloaikana loppu elämä:D<3 Tuli valittua aika hyvä aviomies<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti