tiistai 27. syyskuuta 2016

Taustamusiikkivinkkejä meidän soittolistalta


Haluaisitko häihisi taustamusiikiksi jotain romanttista ja rauhallista, mutta monipuolista ja sopivan vaihtelevaa? Voisiko se olla sekoitus englantilaista ja suomalaista rakkausmusiikkia, mihin mahtuu sekä uutta että vanhaa, klassikkoja ja jotain tuoretta? Jos nämä kuulostivat sinusta teille sopivilta,  voisit ehkä hyötyä juuri meidän häätaustamusiikkilistastamme!

Kirjoittelin hääjuhlamme musiikkeja auki alkukuusta (lue täältä lisää) ja sain Karamellikukalta pyynnön saada nähdä taustamusiikin soittolistamme. Kiitos vinkistä Karamellikukka, sillä kommentistasi innostuin julkaisemaan taustamusiikkilistamme kaikille, sillä miksi emme jakaisi hyviä löydöksiä toistemme kanssa? Silloin joku saattaa vaikka saada vähän helpotusta omiin hääaherruksiinsa. Ja sainhan minä itsekin vinkkejä häämusiikkiin juuri toisten soittolistoilta. 

Siispä, jos yllä kuvailtu taustamusiikki voisi tuntua sinusta omalta, klikkaa tätä linkkiä, kirjaudu omalle Spotify-tilillesi ja kurkkaa meidän taustamusiikkilistaamme. Voit myös hakea Stotifystä suoraan listaamme nimellä "Me 2016 - taustamusiikki" ja sinun pitäisi löytää perille. Varoituksen sanana, että näihin rakkausslovareihin voi todella jäädä joukkoon, sillä joukosta löytyy mm. Matt Johnson, Jason Mraz, Anna Puu, Coldplay, Westlife, Johanna Kurkela, Chritina Perry sekä paljon paljon muita. Ja mikä parasta, voit ottaa listalta omaan käyttöösi juuri ne biisit, mitkä tuntuvat omilta ja muokata näin just teidän näköisen kokonaisuuden. Ihania fiilistelyhetkiä!:) Ps. Meillä listaa soitettuun sekoituksella ja toimi näin oikein hyvin. 

2 kommenttia: