sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Kiitoskorttien maailmassa

Häiden jälkeen arkeen palattua on ihanaa, kun ympärillä on vielä niin paljon kaikkea häihin liittyvää. Näistä yksi on kiitoskortti, jota suunnitellessa saa luvan kanssa fiilistellä hääkuvia, sommitella niitä vieretysten ja pohtia, millainen kiitoskortti voisi olla se meidän tyylisin. Meille kävi niin hyvä tuuri, että voitin viime keväänä Makea -hääblogin arvonnasta Janinan graafista suunnittelua, josta käytimme osan jo juhlitilassa oleviin kollaaseihin (luo niistä lisää täältä) ja nyt osa olisi tarkoitus käyttää kiitoskortteihin - odotan jo niin innolla!

Mutta täytyyhän näitä kiitoskortteja silti fiilistellä itse, etenkin, kun on tällainen suunnittelijaintoilija. Siispä kävinkin kuviamme moneen kertaan läpi, poimin sieltä minusta ihanimmat ja ryhdyin etsimään suuntaviivoja muiden kiitoskorteista. Olin alun perin ajatellut, että meidän kortissamme olisi yksi kuva ja sitten sisällä teksti, mutta nyt olenkin jo taipunut useamman kuvan kokonaisuuteen ja kaksipuoleiseen korttiin, sillä silloin mukaan saa sekä lähikuvaa että kaunista maisemaa unohtamatta mukavan vaihtelevaa kokonaisuutta. MakeaDesign -sivustolta löysin tosi hyviä vaihtoehtoja. Alla muutamia muitakin, joissa näin jotain toimivaa ideanjyvästä.
Lähetinkin Janinalle jo mukavan pinon kuviaja ideasommitteluja. Kerron heti teillekin, kunhan pääsemme tässä korttiprojektissa eteenpäin, en malttaisi odottaa! Ihanaa, että häissä otetaan paljon kuvia, joiden avulla voi fiilistellä niitä onnen hetkiä<3 Voi sitä valinnanvaikeutta, kun pitää siirtyä pohtimaan omaan kotiin teetettävää potrettia. Montako hääkuvaa omassa kodissa on liikaa?^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti