maanantai 24. lokakuuta 2016

Monikuvainen kiitoskortti

Laitoimme viime viikon lopulla kiitoskortit postiin ja nyt niiden pitäisi olla kaikilla vierailla, joten enköhän uskaltaisi jo paljastaa nämä teillekin! Kuitenkin ennen aiheeseen menemistä haluan vielä pikkuruisen avata päätöstäni tähän blogiin liittyen, sillä päätin nimittäin kahden vuoden bloggaamisen kunniaksi vihdoinkin lakata peittelemästä päitämme :D Ajattelin ennen häitä, että haluan pitää henkilöllisyyttäni salassa, jotteivat mahdolliset tänne eksyvät vieraat tunnista blogia minun blogiksi ja sitä kautta saa ennakkotietoja meidän häistämme liikaa. Nyt, kun häät ovat kuitenkin ohi, olen ajatellut, ettei tarvetta tälle peittelylle enää ole, sillä kuvat ovat niin paljon parempia, kun niitä ei ole sumenneltu ja tunnelmatkin välittyvät aivan erilailla. Siispä, ei enää hääparin peittelyä :) (Ja muokkasin myös kahteen viime päivitykseen kuvat ilman sumennuksia, niin näette todella sulhasen ja morsiamen lookit^^)

No mutta, sitten itse asiaan. Meidän kiitoskortit suunniteltiin yhdessä Makea Designin kanssa, sillä minulla oli vielä jäljellä keväällä voittamaani arpajaispalkintoa. Oli aika ihanaa, kun sai suoraan siirtää stressin korttisuunnittelusta Janinalle, vaikka mietinkin aika paljon jo valmiiksi. Lähetimme Janinalle jonkin verran kuvia ja ideasommitteluja, joista hän muokkasi meille pari ehdotusta. Olin ensin ajatellut, että ehdottomasti isoksi kuvaksi vaakaan kokokuva, mutta vaihtoehtoja punnittuamme lähikuva oli kuitenkin meistä yksimielisesti se paras :) Valittiin siis vain mieluisin, etsittiin sopiva mietelause kortin taakse (joka oli minulle ihan must) ja sitten vain teettämään.



"I feel lucky every day
when I'm with you"

Kiitos, kun teitte hääpäivästämme ikimuistoisen!

Tarkoitus oli, että kortti olisi kaksipuoleinen, ei taitettava, mutta kun Ifolorilla ei ollutkaan kuin taitettavia neliökortteja hohtavalla helmiäispohjalla (joka oli pakko saada!), niin sitten päädyttiinkin taitettavaan ja oltiin tyytyväisiä. Pysyypähän pystyssäkin helpommin :D Ja tekstejäkin mietin pitkään, mutta tämä oli minusta sopivin yhdistelmä, sillä halusin todella kiittää kaikkia siitä uskomattomasti päivästä. Jotenkin muutenkin häiden jälkeen olen huomannut, ettei pikkuasiat tunnu enää missään, vaan sitä osaa sopivasti joustaa tarpeen niin vaatiessa häihinkin liittyvissä asioissa :) Tällä siis mentiin ja lopputulos oli ihanan vaivaton ja meistä tosi meidän näköinen<3

2 kommenttia:

  1. Me tilattiin Smarphotolta neliökortit, tosin ei helmiäispohjalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta, sieltäkin olisi saanut! Olitteko tyytyväisiä tilaukseen? :)

      Poista