keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Ainutlaatuiset hääkengät

Olen pohtinut, millaiset hääkengät olisivat unelmieni täyttymys ja samalla olen perustellut itselleni, että kengät voisi hyvällä omatunnolla hankkia jo näin hyvissä ajoin, sillä ainahan on parempi, jos kengillä on ehtinyt vähän kävellä ennen hääpäivää, niin rajoilta todennäköisemmin vältytään. Ja olisihan se hienoa lähteä sovittamaan mekkojakin hääkengät mukana! Tästä syystä olen lähiaikoina käyttänyt aika paljon aikaa täydellisten hääkenkien etsintään. 

Lähdin liikkeelle siitä, että koska teemavärimme on violetti, haluaisin violetit kengät, jolloin myös minun asussani olisi ripaus teemaväriä. Oikean sävyisten violettien kenkien löytäminen ei kuitenkaan ole aivan helppoa, joten lähdin tutkimaan, millaisia vaihtoehtoja olisi tarjolla. Hääkenkiä googlaillessani pääsyin kuitenkin sivuille, joissa oli toinen toistaan kauniimpia valkoisen ja hopean sävyisiä kenkiä ja lopulta huomasin, että violetit kengät eivät näyttäneet enää yhtä hyviltä näiden kauniiden ja säihkyvien hopeisten rinnalla. Lisäksi vaaleisiin kenkiin saisi ihanasti yhdistettyä ripauksen blingiä ja hohdetta ja olisihan se hienoa ostaa häihin jollain tavalla erityiset kengät, kengät, joita ei muuten tulisi ostettua. Eivätkö häät olisikin hyvä syy vähän törsätä kenkiin? :)

Siispä päädyin Niinattaren sivuille ja löysin sieltä monia aivan ihania kenkiä! Niinatar tarjoaa myös kenkien värjäystä mielestäni todella edullisesti, joten näitä vaaleita kenkiä on mahdollista värjätä jokaisen omien unelmien mukaan. Ja kokojakin löytyy todella laajasti. joten minunkin pienelle jalalleni olisi potentiaalista löytää sopiva kenkä. Ihastuin erityisesti kenkiin, joissa oli jotain erityistä ja kimalletta minulle sopivassa suhteessa. Eniten ihastuin kenkiin, joissa oli käytetty Swarovskin kristalleja - mikäs sen uniikimpaa! Toinen kaasoni tosin muistutti, että korkeilla koroilla päivä voi tuntua pitkältä, mutta ainahan on mahdollista vaihtaa matalampiin tanssien alkaessa^^ Tässä siis hieman unelmointia siitä, millaise kengät jalastani voisivat löytyä hääpäivänämme. Ja sitten pitäisi vielä päästä sovittamaan!



 Kuva


1 kommentti: