tiistai 24. helmikuuta 2015

Romantiikkaa, rakkautta ja aitoja hetkiä - hääkuvauksen ideointia

Viikonloppuna tapasin kuvaajamme ensimmäistä kertaa häiden merkeissä, meidän hääkuvaaja kun tosiaan on minun vanhempieni perhetuttu, niin ollaan useammassa yhteydessä tavattu aiemminkin, mutta nyt ihan "virallisesti" tavattiin hääteeman ympärillä (sama kuvaaja otti minun lakkiaiskuvat ja siskoni myös). Ajattelinkin hääkuvaajaa pohtiesssani, että haluan ehdottomasti hänet! Hän on sopivan tuttu, mutta samalla käsittämättömän pätevä ammattilainen ja otti minusta todella monipuolisia ja minun tyylisiä lakkiaiskuvia, joten luotan 100% hänen ammattitaitoonsa myös hääkuvauksissa! :)

Tapasimme siis vanhempieni kotona, Mikkokin oli mukana, ja juttelimme siitä, millaisia hääkuvia hän on ottanut aiemmin sekä meidän ajatuksista omista hääkuvistamme. Kuvasinkin hänelle, että haluamme (jos vain sää mitenkään sallii) kuvat ulkona, ainakin osan veden äärellä (Järvi-Suomessa kun ollaan), ja haluaisin kuviin häiden tunnelmaa, romantiikkaa, hellyyttää, huumoria ja rakkautta <3 Ja tämähän on tosiaan vasta "virallinen hääkuvaus", joka kestää n. 1h - 1,5h ja tähän kuuluu meidän parikuvien ohella myös muutamia kuvia morsiamesta^^. Ajattelimme toteuttaa tämän kuvauksen juuri ennen kirkkoa. Lisäksi kuvaajamme on mukana kaikessa aina aamun laittautumisesta illan viimeisten vieraiden lähtöön asti ja lupasi taltioida kaiken kirkossa ja juhlassa tapahtuvan, ottaa virallisempia kuvia perheestä ja kaasoista illan aikana ihmisten spontaaneja hetkiä unohtamatta. Tämän kaiken ohella valokuvaajamme ehdotti, että hän voi tehdä todella kohtuullista korvausta vastaan aidoista kuvista hääalbumin, johon hän kokoaa hääpäivän tapahtumat alusta loppuun sekä liittää mukaan ruokalistan ja kursukortin - minusta aivan ihana ajatus! Itse olin ajatellut tehdä häistä kuvakirjan esim. Ifolorin kautta, mutta olisihan se ihanaa saada myös ammattilaisen tekemä kuvakirja aidoista kuvista, ainahan itse voi tehdä toisen omista lemppareista ja tilata sen vaikka äideillekin muistoksi :)

Kokonaisuutena saimme siis todella hyvän tarjouksen tältä tutulta kuvaajaltamme ja innolla jo odotan sitä, että näemme lähempänä häitä ja pääsemme katselemaan mallikuvia ja pohtimaan parhaita paikkoja hääkuville. Ja jos kiinnostuit samasta kuvaajasta, tältä sivulta löytyy lisätietoa - saat varmasti ammattitaitoisia, monipuolisia ja teidän näköisiä kuvia mukavan ilmapiirin vallitessa!

Mutta millaiset hääkuvat insporoivat teitä? Tässä muutamia minua ihastuttavia kuvia:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti