maanantai 16. helmikuuta 2015

Yhdessä nyt ja aina

Oli ihan pakko kirjoittaa pikainen päivitys tännekin, sillä tänään minulle ja Mikolle tuli 2v "virallista seurustelua" täyteen! Kuulostaa lukuna tosi vähältä, sillä tuntuu, että oltaisiin tunnettu toisemme ihan aina, mutta niin se vaan on aika hujahtanut ja paljon ollaan lyhyessä ajassa ehditty :) Ennen kaikkea ollaan ehditty rakastua sekä kokea kaikkea ihanaa yhdessä aina matkoista erilaisiin pieniin hetkiin kotona hyvä leffan äärellä! Tänään siis päätimme viettää hyvällä syyllä iltaa ihan kaksistaan, hyvän leffan, tuoreiden hedelmien ja suklaa fonduen äärellä, ehkä peilailemme myös jotain hauskaa lautapeliä illan aikana, ja pienillä lahjoillakin muistimme toisiamme. Sainkin Mikolta ihanasti häiden teemavärin mukaisia tulppaaneja, Victoria's Secretin meikkipussin hajuveden, vartalovoiteen ja suihkusaippuan kera söpöä korttia unohtamatta! Ihana mies<3 Mutta kaikken tärkeintä on kuitenkin se, että saadaan jatkaa tätä onnellista yhdessäeloa ja nauttia yhteisestä elämästä nyt ja aina. <3

"I feel lucky every day
when I'm with you."


ps. Victoria's Secret on minusta aivan ihana merkki! Voisiko sitä yhdistää jotenkin häihin? Esim. morsiamen tai kaasojen lahjaan? Tai sitten ihan vaan itselle ostettuna hemmotteluna hääamuun kunniaksi? Tai polttareiden hemmotteluhetkeen?

Ja tervetuloa uusille seuraajille, ihanaa kun näin moni on löytänyt pienen blogini ja on mukana yhteisessä hääunelmoinnissa! :)

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea teille! :) Meillä on vuosipäivä kahden kuukauden kuluttua. Aika on kyllä hujahtanut vauhdilla, vaikka samalla tuntuu juurikin, ettei enää edes muista aikaa ilman miestä. <3 Ihania lahjoja olet saanut!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja ihanaa, että tekin pääsette pian juhlimaan yhdessäolonne vuosipäivää :)

    VastaaPoista