keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Koukussa häämessuhumuun - Tahdon tahdon Joensuu

Oli ihanaa päästä näinkin pian jälleen häämessuille ja tällä kertaa suuntasin kohti Joensuuta ja Tahdon tahdon häämessuja. Ja päiväkin oli ystävänpäivä! Tällä kertaa messuporukka koostui toisesta kaasostani sekä Mikosta ja hyvin meiltä onnistui kolmestaan kierteleminen. Lisäksi törmättiin moniin tuttuihin ja mikäs sen ihanampaa kuin jakaa hääideoita muiden morsianten ja kaasojen kanssa!

Odotin Joensuun häämessuilta aika vähän ja olinkin todella positiivisesti yllättynyt, kun ne olivat ainakin yhtä suuret kuin Jyväskylän Suomen häämessut. Joensuun häämessut olivat tosiaan Sokos hotel Kimmelissä, sisään pääsi S-etukortilla ilmaiseksi ja näytteille asettajat oli aseteltu mukavasti eri huoneisiin, jolloin tilaa jäi  kierrellä, katsella ja kysellä ilman tungosta. Häämessujen ohjelma oli aika perinteinen ja näytteilleasettajia oli laidasta laitaan. Pukupuolella ei tällä kertaa löytynyt minulle mitään erityistä ja muotinäytöskin painottui pääasiassa juhlamuotiin häämekkojen sijaan. 

Monia ideoita kuitenkin löytyi ja tässäpä minun top 5 löydöt juuri näiltä messuilta:

1. Tanssikurssi omavalintaiseen hääkappaleeseen
Muotinäytökseen osallistui tanssiopettajapari, joiden kanssa juttelimme myöhemmin ja he kertoivat pitävänsä pareille yksityistunteja parin valitsemaan musiikkiin ja lähtötasosta riippuen tunneilla opetellaan joko perusteita tai hienompia erikoiskuvioita. Innostuin tästä todella paljon, sillä haluaisin meidän perinteiseen häävalssiin/häähitaisiin pientä maustetta joillain vähän näyttävämmillä liikkeillä. Heiltä sai myös tilattua häihin lyhyen tanssiopetuksen vieraille :) Tässäpä Baile Socialin linkki ja kuva heidän esittämästään häävalssista! Ja liikkuvat tosiaan Joensuun ulkopuolellekin.


2. Uusia sormusvaihtoehtoja Tillanderilta.
Kihlasormukseni on tosiaan Sandbergia (lue lisää täältä), joten olen pääasiassa sovitellut Sandbergin malleja, joista minulla on jo oma suosikkini. Tälläkin reissulla sovittelin kyllä Sandbergia, mutta sen ohella löysin Tillanderilta uusia todella hyviä sormuksia! Voi valinnanvaikeus :D Ja Tillanderilla on mahdollista myös lisäillä sivukivia/pyöristellä sormuksia oman maun mukaan niin, että sormus istuu täydellisesti kihlasormuksen kanssa. Ihanaa säihkettä!




3. Koristeideioita.
Söpöjä tiekylttejä, toinen toistaan kauniimpia pyötäkortteja ja kutsuja kaikissa väreissä! Kätevä-Käsi tarjosi paljon ihailtavaa, ehkä itsekin hyödynnän joitain näistä vinkeistä!




4. Täydellisen mallinen hääkimppu ja kekseliäs rannekukka.
Pidin erityisen paljon messujen kukkatarjonnasta ja löysinkin useammasta kojusta vesiputouksen mallisia mallikumppuja! Oli ihanaa päästä vähän fiilistelemään mahdollisen kukkakimpun muotoa ja samalla sain vähän vinkkiä kukkien kestoista ja elokuun kukkavalikoimasta, hääkimppujen hinta-arvioita unohtamatta. Eritysen onnistunut löytö oli myös kaasojen rannekukat, jotka oli kiinnitetty alumiinilangasta pyöritettiin rannekoruun. Kaunis yhdistelmä, etenkin hopeanvärisestä langasta tehtynä ja hinta oli vain 15e, kun toisessa liikkeessä rannekukasta pyydettiin liki 80e - aika huima ero! Kukkia tarjosi mm. Kukkakauppa Leinikki.




5. Taianomaisia pöytämalleja.
Olin todella innoissani myös siitä, että näillä messuilla oli nähty vaivaa mallipöytien koristelemiseen ja maillipöydät oli vielä sijoitettu viidenteen kerrokseen kauniiden jokimaisemien äärelle. Näistä saakin varmasti joitain vinkkejä omien pöytien yksityikohtiin - sopivasti juhlallisuutta, sopivasti pelkistettyä kauneutta, jokainen omalla tyylillään.




Ihan mahtavaa, että jaksoit tämän kilometripäivityksen loppuun asti. Toivottavasti sait jotain ideaa näistä omienkin häidesi suunnitteluun! :)


6 kommenttia:

  1. Vaikuttaa todella laadukkaalta häämessulta! Aivan ihania sormuksia, valinnan tuskaa tulee varmasti. :D myös tuo ylin pinkillä (?) kivellä on tosi nätti. Minkälaisia kukkia elokuulle suositeltiin, tai nousiko niistä mitään erityistä esiin?

    -Minna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sormuksia pitää vielä mietiskellä, niin monia ihania löytyy :D Liki kaikkia kukkia on kyllä mahdollista saada elokuulle, mutta ainakin neilikoista keskustelimme, että niitä on hyvin saatavilla juuri tuohon aikaan :)

      Poista
    2. Oi, hyvä tietää, mekin kun ollaan niitä neilikoita koristeluun mietiskelty. :)

      -Minna-

      Poista
    3. Joo, ne on kyllä todella kauniita ja värejä löytyy paljon! Neilikoista puhuttiin myös sen verran, että ne kestävät hyvin muutamia tunteja ilman vettä, jos esim. haluaa kirkon koristelussa käyttää :)

      Poista
  2. Minulle jäi näistä messuista vähän S-ryhmäpainotteinen fiilis. Toivoimme myös, että messuilta saisimme ideaa, minkä tilan/ravintolan varaisimme, mutta tulimmekin pois päät entistä enemmän pyörällä. :D Kattaukset olivat kyllä todella kauniita ja saimmepa käsitystä myös hääpotrettien hintatasosta! :) Sormuksia olisin halunnut käydä sovittelemassa, mutta porukkaa oli koko ajan niin paljon pöytien ympärillä, että luovutin suosiolla. Tuumin, että ehtiihän sitä paremmalla ajalla liikkeitäkin kiertämään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, että s-ryhmähän messuilla painottua, mutta hyvä että sait joitain hintatietoja ja vinkkejä, nekin ovat jo hyviä askeleita eteenpäin :) Ja liikkeissä minäkin käyn vielä sormuksia fiilistelemässä, paljon laajemminhan niissä on valikoimaakin, häämessuilta saa kuitenkin hyviä maistiaisia.

      Poista