perjantai 27. helmikuuta 2015

Ideointia ja häätunnelmaa - Satuhäät

Sain Yleltä vinkin kirjoittaa jo kymmenettä kautta starttaavasta suomalaisesta hääsarjasta, Satuhäistä, tänne omaan blogiini ja innostuin ideasta välittömästi. Olen kyllä kuullut sarjasta monta kertaa, mutta edelliset kaudet ovat kuitenkin jääneet minulta väliin. Mutta nyt, kun omatkin häät lähestyvät ja suunnittelu sekä intoilu ovat huipussaan, niin mikäs sen parempaa, kuin katsoa viime kesän hääparien tunnelmia - ja jälleen on hyvä syy tunnelmoida häitä! Katsoinkin juuri ensimmäisen jakson "Mitä heille kuuluu nyt?" Yle Areenan kautta, ja tässä jaksossa palattiin menneiden vuosien parien tunnelmiin sekä näytetiin, mitä heille nyt kuuluu. Ja jotenkin olen aina pitänyt romanttisista hetkistä, etenkin minusta on ihanaa nähdä, miten kaksi ihmistä katsovat toisiaan rakastuneina ja haluavat jakaa kaiken juuri tämän toisen ihmisen kanssa - tällaisen tulevaisuuden minäkin haluan <3 Eli kannattaa ehdottomasti katsoa, sillä Satuhäiden kymmenennen kauden kautta pääsee varmasti nauttimaan jo vähän etukäteen häätunnelmasta, ja tunnelmoinnin lomasta voi aina napata myös omiin häihin pieniä ideoita! Ja minusta etenkin suomalaisista ohjelmista napattuja ideoita on helppoa soveltaa myös omaan juhlaan. Pareja löytyy myös laidasta laitaan omine erityispiirteineen ja kiinnostuksineen, joten varmasti erilaisista jutuista tykkääville, monenlaisia häitä suunnitteleville tai ihan vain romanttisista hetkistä nauttiville löytyy kaikille jotakin.

Tässä hieman ennakkotietoja tänä keväänä näytettävästä Satuhäät -ohjelmasta ja siinä nähtävistä pareista:

9.3.2015
Savolaiset Janne ja Henna ovat rakkaudesta "hörähtäneitä". Joka ilta Janne hieroo Hennan jalat tuudittaakseen nuorikkonsa uneen. He myös tietävät, että rakkaus vaatii työtä. Mutta sumentaako lentolakko silti hääonnen?

Yle Kuvapalvelu

23.3.2015
Linda ja Juuso ovat työkavereita. Kun Linda tuli raskaaksi, Juuson kaveripiiri joutui hyväksymään työpaikan pikkujouluista alkaneen suhteen. Somen käyttö leimaa parin arkea, ja jo alttarilla otetaan selfie.

Yle Kuvapalvelu

30.3.2015
Ilo, onni ja huumori kuplivat elokuun puolivälissä Tottijärvellä, kun Jarona Steinberg ja Lauri Huttunen liitetään yhteen siviilimenoin. Parin juhlat jatkuvat nokialais-israelilaisissa tunnelmissa pitkälle yöhön.


Yle Kuvapalvelu

Etsi näistä siis itseäsi kiinnostavin tai löydä oma suosikkisi muiden kevään hääparien joukosta!  Jaksot ovat näkyvillä Yle TV2:lla ja Yle  Areenassa aina maanantaisin klo 21, ja Areenassa jaksot säilyvät aina 7 päivää tämän jälkeen. Minä ainakin odotan Satuhäiden keväältä paljon hyvää mieltä ja rakkautta.

Kiitos Ylelle tarkemmista tiedoista ja nyt kaikki ruudun äärelle häätunnelmoimaan<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti