perjantai 6. helmikuuta 2015

Suunnittelua, unelmointia ja tyttöenergiaa

Tänään on tasan vuosi ja kuusi kuukautta meidän hääpäivään, vaikka ihan vastahan me mentiin kihloihin ja alettiin ajatuksen tasolla unelmoida häistä - ja nyt puoli vuotta myöhemmin kuulun jo Facebookin kolmeen hääkirpputoriryhmään sekä Häät 2016 ryhmään ja vaikka mitä on jo tehty. Nämä on muuten ryhmiä, joihin kaikkien morsianten kannattaa liittyä, ja kesällä 2016 naimisiin menevät, liittykää ehdottomasti tuohon Häät 2016 ryhmään! Siellä pääsee toisten morsianten kanssa pohtimaan kaikkea häihin liittyvää ja saa käsittämättömän hyviä vinkkejä ihan kaikkeen :)

Mutta ajattelin siis tämän päivän kunniaksi vähän miettiä, mitä kaikkea häiden eteen on jo nyt tehty ja mitä on vielä edessä. Etenkin tärkeää olisi pohtia, mitä kaikkea lähiaikoina pitäisi alkaa ajatella! Katselin siis omaa to do -listaa (katso tästä tarkemmin) ja sopivasti tänään pujahti uusin Häälehtikin postilaatikosta oman to do -listan kera. Tähän mennessä olen siis Facebook-löytöjen ohella jo varannut meille juhlapaikan, hääyön ja kirkon, valinnut itselleni ihanat kaasot tueksi kaikkeen tähän suunnitteluun, suunnitellut (ja jo muutamaan kertaan päivitellytkin^^) alustavan budjetin, avannut meille häätilin ja onhan sitä jo ruokalistaakin mietitty, tuttua pyydetty häihin kuvaamaan ja vieraslistaa luonnosteltu - kaikesta blogi-intoilusta puhumattakaan :D Aika paljon on siis jo onneksi tehtynä, mutta mitää pitäisi hoksata tehdä vielä tänä keväänä?

Tehtäviä voisi ainakin alkaa jonkin verran jakamaan ja koristeita ei voi koskaan pohtia liikaa. Vaihtoehtoja voisi myös punnita vähän enemmän ja pitää silmät avoinna kaikille hyville tarjouksille sekä kokeneiden morsianten vinkeille. Lisäksi minusta olisi ihanaa lähteä katselemaan hääkenkiä, niin voisin opetella kävelemään niilla hyvissä ajoin (ja olisihan se ihanaa, että olisi jo jotain konkreettistakin). Kuitenkin kevään pääpaino tulee varmaan olemaan suunnittelussa ja unelmoinnissa, syksyllä sitten käynnistetään häätohinat kunnolla, vaikka eihän sitä tiedä, mitä kaikkea kaasot keksii ^^

Tänä viikonloppuna nämä teemat tulee varmasti olemaan hyvinkin paljon esillä, sillä ihanat kaasoni tulevat Kuopioon, me kaikki kolme menemme yhdessä Jyväskylään hakemaan häätunnelmaa Suomen häämessuilta ja ennen kaikkea fiilistellään ihan kaikkea mahdollista häihin liittyvää! Tänä viikonloppuna siis suunnittelumme oikeastaan virallisesti alkaa ja kaasonikin tapaavat toisensa ekaa kertaa kunnolla :) Toinen kaaso tuli jo tänään ja toisen haemme suoraan häämessuille - ihanaa, kun saa jakaa tätä intoilua joidenkin tärkeiden ihmisten kanssa! Katsotaan, mitä kaikkea saamme siis seuraavan parin päivän aikana aikaiseksi ja mitä ideoita meille herää. Sen ainakin tiedän, että tästä viikonlopusta tulee ihan mahtava ja se on täynnä häähumua sekä tyttöenergiaa! <3 

4 kommenttia:

  1. Oi, kuulostaa siltä, että teillä on ihana viikonloppu tiedossa! :) Mun mielestä on vaan hyvä, että jo ajoissa on hoidossa monet asiat - onpahan vähemmän stressattavaa sitten lähempänä häitä!

    VastaaPoista
  2. Näimpä ja kuitenkin viimetipassa hoksaa vielä jotain tehtävää, mutta kun muut asiat on jo hoidettu, ei sekään varmasti tunnu niin stressaavalta :)

    VastaaPoista
  3. Oottepa saanut jo paljon tehtyä! Hieno juttu! :) ja tosiaan mieluummin hoitaa hyvissä ajoin kaikkea mahdollista kuin viime tingassa otsasuoni tykyttäen. :D Meidänkin häät ovat 2016 kesällä. En ole vielä varannut mitään, vaikka hääpaikan tiedänkin eli voisin kohta lyödä päivän lukkoon sulhon kanssa ja alkaa soittelemaan eri paikkoihin. Hääpaikka on onneksi aikas syrjässä eikä kovinkaan suosittu, joten luulisin, että on vielä aikaa hyvin.

    VastaaPoista