perjantai 29. toukokuuta 2015

Askartelut jatkukoon!

Täällä Kuopiossa oli eilen todella kaunis aurinkoinen kesäpäivä, oikeastaan meidän ensimmäinen kunnon hellepäivä ja se sai myös minut astumaan ovesta ulos ja lähtemään kävelylle kohti keskustaa! Auringonpaiste sopi täydellisesti fiilikseeni, joka minulla oli kirrellessä ensin askarteluliikkeessä, sitten kahdessa eri kangaskaupassa ja lopuksi viedä nappeihin ja nauhoihin erikoistuneessa pienessä liikkeessä etsiä hääjuttuja. Tämän jälkeen minulla oli useammassa pussissa jotain pientä mukana, euroja meni vain 5,5e ja olin aivan innoissani:


Tässä siis ostokseni: violetti tussi kahdella eripaksuisella päällä, pala violettia kangasta sekä pieniä suikaleita muista kankaista, kahta erisävyistä violettia silkkinauhaa sekä yksi helmiäisenvalkoinen kartonki. Kartonki tosiaan hohtaa valossa, toivottavasti alla olevassa kuvassa vähän näkyy ideaa.


Tavoitteena oli päästä kokeilemaan istumakortteja ja mallailemaan kangasta tuoleihin ja näihin tarvikkeet löytyikin. Ja sovimme eilen myös Tahkon kanssa tapaamisen ensi viikon keskiviikolle! Silloin pääsen ensimmäisen kerran tekemään jonkinlaisen raakaversion pöytäkoristeistamme ja odotan jo innolla! :) Sitä ennen pitänee vähän vielä askarrella lisää, jotta pöydästä saa mahdollisimman todellisen kuvan. Tässä vielä värien yhteensopivuudesta, minusta sävyt ovat juuri oikeat, yhteensopivat, mutteivat liian samanlaiset, etsiminen ja kaikkien vaihtoehtojen tutkiminen siis kannatti! Katsotaan, mitä Tahkon jälkeen valitsen ja mitä kaikkea päätän alkaa sitten askartelemaan^^ Kokeilin eilen myös meidän pöytään vähän koristeita ja olen tosi innoissani! Paljastan teille kuitenkin koristeideoitani vasta Tahkokäynnin jälkeen, niin saatte vähän paremman kuva kokonaisuudesta. Sen sijaan yksittäisiä koristeta täällä varmasti näkyy jo ennen käyntiä ja jos haluat vähän jo fiilistella pyötiämme, klikkaa tästä servettipidikkeisiin ja tästä pöytien nimeämiseen, unohtamatta värimaailmasta inspirointia)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti