keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Ensimmäinen aamu vaimona

Mekkoihin, etenkin maksimekkoihin, hurahtaneena en voinut olla huomaamatta, kun yhdessä seuraamassani hääryhmässä viriteltiin keskustelua aiheesta "vaimomekko". Vaimomekko tarkoittaa mekkoa, joka puetaan ensimmäisenä aamuna, tuoreena vaimona, päälle. Aina on siis hyvä syy ostaa mekkoja! :D Innostuinkin ajatuksesta, että ensimmäisenä aamuna tuoreena vaimona minulla olisi jotakin vähän tavallisista vaatteistani poikkeavaa päälle laitettavaa, onhan se niin spesiaali aamu. En kuitenkaan tarkoita omassa tapauksessani juhlamekkoa, vaan ehkä jotain kesäistä vaatetta, joka saisi oloni spesiaaliksi ja vähän erityisesti. Niin ja jos vaikka huomenlahja on jokin koru, voisi sekin päästä oikeuksiinsa tämän "vaimomekon" kanssa :)

Olen jo aiemmin pohtinut, että minusta olisi ihanaa omistaa laadukas aamutakki, jota voisin käyttää hääpäivän aamuna valmistautuessani ja miksei sitten vaikka ensimmäisenä aamuna vaimonakin ja ihan milloin vain sen jälkeen! Haluaisinkin, että aamutakissa lukisi esim. Mrs tai Love tai jotain tälläista (tai sitten ei mitään), ei siis Bride. Tämäkin voisi olla "vaimomekon" korvike ja näin jotain spesiaalia puettavaa ensimmäisenä aamuna. Tämä olisi tosin vain hääsviitin vaate, ei ehkä enää yhteiselle aamupalalle sopiva :D


kuva


Toinen vaihtoehto on ajatella vaimomekko todella mekkona, jonka pukee ensimmäisenä aamuna päälle. Jos ajattelen omaa hääaamuani näin vuosi etukäteen, voisin kuvitella, etten halua pukea mitään liian juhlavaa ylleni. Päinvastoin haluaisin pukea ehkä jonkin mukavan rennohkon kesäisen mekon, tällä hetkellä valitsisin maksimekon, joka päällä minulla oli  rento olo omana itsenäni. Tähän mekkoon ei siis tarvitsisi satsata rahallisesti, tärkeintä olisi mukavuus sekä se, että mekko on minun tyyliseni ja minulla tulisi spesiaali olo se päällä. Valkoinen voi olla värinä ehkä liian hääpukumainen, etenkin pitkässä mekossa (riippu tosin mallista ja kankaasta), joten voisin kuvitella valitsevani jonkin muun vaalean tai sitten esim. häiden teemavärisen mekon. Ja olisihan se ihanaa, jos mekossa olisi vaikka joku pieni yhdistävä tekijä edellisen päivän häämekkoon <3 Niin ja se huomenlahjakoru! Olisi ihanaa käyttää sitäkin tämän mekon kanssa ensimmäisenä aamuna ja näin korukin pääsisi oikeuksiinsa! Tämän mekon voisi sitten ottaa häämatkalle mukaan ja varmasti pitkään muistaisi, mitä kaikkia onnellisia hetkiä tähän vaatekappaleeseen voi yhdistää. Tässä vähän ideointia:
4 kommenttia:

 1. Molemmat kuulostaa hyvältä ja sellaiselta, että niillä on käyttöä jatkossakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näimpä, silloin ei tarvitsisi ostaa mitään vain yhden päivän takia :)

   Poista
 2. Oi toi ensimmäinen aamutakki näyttää niin kaunillta! :) Molemmat on kyllä tosi kivoja ideoita. Mekossa olisi se etu, että sitä voisi käyttää sitten ihan koko päivän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä todella kaunis! Ja hyvä tosiaan olisi, että vaatteelle olisi myöhemminkin käyttöä :)

   Poista