maanantai 13. heinäkuuta 2015

Häämekon metsästys alkaa

Tänään sain vihdoinkin aikaiseksi lähteä selvittämään Oulun hääpukuliiketarjontaa ihan ajan kanssa. Olen nimittäin lähtöisin sieltä suunnilta ja haluaisinkin tehdä ensimmäisen mekkosovituksen juuri siellä, sillä silloin saisin kätevästi äitini ja kummatkin kaasoni mukaan makutuomaroimaan ja auttamaan minua valitsemaan edes vähän suuntaa hääpuvulleni. :) Lisäksi tiedän, että Oulussa on monia hyviä hääpukuliikkeitä, joissa on varmasti myös kattava tarjonta erilaisia malleja.


Lähdinkin googlailemaan hääpukuliikkeitä ja löysin kolme potentiaalista vaihtoehtoa: Zazabella, Glamour sekä Katariina. Erityisesti Morsiusateljee Katariinasta olen kuullut hyviä kommentteja ja siksi olinkin vähän harmissani kun huomasin, että juuri se liike on kiinni kesälauantait. Olin todella yllättynyt, että hääpukuliikkeistä osa on kiinni kesälauantaisin, sillä luulisi juuri silloin olevan eniten sovittajia. Minäkään en pysty töiden takia tulemaan kuin vasta perjantai-iltana Ouluun, niin tämä liike on sitten pakko jättää välistä. Harmi juttu, mutta onneksi on kaksi muutakin liikettä, jotka pitävät ovensa auki myös launtaisin. Ja ehkä kolme liikettä samalla päivälle olisi muutenkin ollut vähän liikaa :) Toivottavasti Glamour ja Zazabella tarjoaisivat tarpeeksi vaihtoehtoja ja ideoita!


Aionkin siis varata näihin kahteen liikkeeseen sovitusajan heinäkuun lopulle ja ehkä se on ihan hyvä aloitus ensimmäiselle sovittamiselle. Sovittamiseen varataan käsittääkseni aikaa noin tunti, joten ajattelin, että jos toisen sovituksen saisi aamupäivälle ja sitten lounaan jälkeen toisen, voisikohan toimia? Välissä ehtisi vähän vaihtaa ajatuksia. Toinen liikkeistä on tänään kiinni, joten soittelen sinne huomenna, toiseen laitoin jo sähköpostia :) Nyt jo vähän jännittää, että löytyyhän niistä sovitusaika minulle! Ja pidänköhän todella itseni päällä puvuista, joita olen vähän jo katsellut? Tai mitä jos löydän puvun jo ihan ekoista liikkeistä? Voinko olla varma, että puku on juuri se oikea?


Minusta taitaa huokua pieni jännitys, mutta samalla innostusta täynnä oleva odottaminen, en nimittäin malta odottaa, että pääsen vetämään ensimmäiset puvut päälleni ja sitä kautta etsimään itselleni juuri sitä oikeaa ja oikean mallista pukua! Ja ovatkohan kaasoni ja äitini minun kanssa samoilla linjoilla? Hope so :D Nyt siis peukut pystyyn, että saan edes näihin kahteen liikkeeseen sovitusajat, niin pääsen sitten kertomaan teillekin näistä kokemuksista ja liikkeistä. Niin ja jos kuvia ei saa ottaa, naureskeltiin jo äitini kanssa, että sitten pitää tehdä tarkat muistiinpanot niin muistaa, minkä merkkisessä mekossa oli mitäkin erityisen hyvää :D Kuvia haluaisin käyttää ihan vain omaan pohdiskeluun, mutta ymmärrän myös näkökulman, ettei niitä saa ottaa. Mutta nyt odotellaan jännityksellä pari päivää ja sitten onkin enää vajaa viikko ensisovitukseen!! <3

3 kommenttia:

 1. Onnea pukumetsälle! Pukujen sovittaminen on ihanaa. :)

  VastaaPoista
 2. Voi harmi, että Katariina on kiinni! Mun omaan makuun sopivia pukuja oli ainoastaan Katariinassa, samoin noiden tämän postauksen esimerkkikuvien tyylisiä olisi varmasti siellä eniten. Zazabellassa ainakin oli tosi pieni valikoima hääpukuja, tanssiais- ja muita värikkäitä pukuja oli paljon enemmän. Glamourissa sain todella töykeää palvelua. Mutta toivotaan että omat kokemuksesi tuleevat olemaan parempia noistakin liikkeistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen kuullut Glamourin huonosta palvelusta, mutta jospa saisin edes vähän mallailla kauniita mekkoja päälleni :) Ja ehkä näistä liikkeistä saa vähän suuntaa, pitää sitten syksyllä suunnata erikseen Katariinaan, jos se jää harmittamaan.

   Poista