tiistai 7. heinäkuuta 2015

Melkein sata sydäntä

Hääjutut edistyvät pala palalta, sillä nyt olen mallikappaleiden sijaan saanut ihan oikeasti jotain konkreettista aikaan - nimittäin kahdenlaisia sydämiä. Häissä ihan kaikenlaisille sydämille löytyy käyttöä ja niitä kytetäänkin usein koristeissa aina pöytäkoristeita kakun päällisiin asti ja mikäs sen ihanampaa, onhan häät rakkauden juhla <3 Sydämet luovatkin minusta mukavasti tunnelmaa, virittävät ajatuksia oikeaan suuntaan sekä muistuttavat, mikä juhlassa on se pääjuttu.

Olenkin askarrellut aina sadepäivien kuluksi ja puhelimessa rupatellessani hääjuttuja vähän eteenpäin, joista ensimmäinen saavutukseni on vieraslahjojen sydämet! Nämä pienet virkatut sydämet ovat nyt kaikki valmiina (90kpl!) ja odottavat omassa purkissaan ensi kesää, jolloin kiinnitän niihin narut ja ripustan ne vieraslahjaan. Jokainen vieras saa siis yhden tällaisen vieraslahjansa koristeena (vieraslahjalle vielä muutama vaihtoehto) ja kotona sitä voi käyttää sitten vaikka kuusen koristeena :) Ja koska sydän on niin pieni, voi sen hyvällä omatunnolla laittaa myös  kietoon. Lue näistä pienistä väkerryksistä tarkemmin täältä, jos törmäsit niihin nyt ensi kertaa. Mutta tässä siis pieni sydänmereni.Toinen sydänaiheinen askartelu liittyy meidän paikkakortteihin, jotka tulevat siis pöytiin, jokaiselle vieraalle ikioma :) Tässä urakassa olen vasta alkutaipaleella, sillä vasta 25kpl on leikattuna ja tavoitteena on leikata 90 paikkakortin ohella näitä valkoisia vielä 10kpl lisää karkkibuffaan. Ajattelin, että olisi kiva mätsätä näin pöytiä ja karkkibuffaa yhtenäisillä koristella. Leikkausmaratoni siis jatkuu, tässä alkua:


Näistä sydämistä lisää täältä. Valkoiset sydämet on näköjään meidän häiden juttu! Paljonkohan niistä on erilaisia variaatioita häihin mennessä? :D Minusta on ihanaa tehdä pikkuhiljaa hääjuttuja, jolloin saan useasti istahtaa hetkeksi alas ja fiilistellä tätä ihanaa juhlaa, johon ei ole enää kuin reilu vuosi!! Viikonloppuna viimeisia sydämiä virkatessani olin itsekseni kotona, sytytin muutaman kynttilän luomaan tunnelmaa iltahämärään ja laitoin Spotifystä löytämäni hääaiheisen soittolistan soimaan. Fiilistelin sitten vain häitä ja samalla kuuntelin potentiaalisia hääbiisejä lisäten parhaat meidän häälistallemme <3

4 kommenttia: