keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Monikäyttöiset mekot kaasoille

Viime viikonloppuna kävin toisen kaasoni kanssa Tampereella sovittamassa hänelle mekkoa. Suurin tavoitteemme oli kokeilla, sopisiko kaasolleni paremmin pitkä vai lyhyt mekko. Toisen kaason kanssa olemme jo käyneet vastaavalla sovitusreissulla, lue siitä lisää täältä. Nyt oli siis toisen kaason vuoro ja mallin ohella kokeilimme myös violettia väriä :)

Marssimme siis Haloselle, haalimme käsiimme potentiaalisia mekkoja ja ei muuta kuin koppiin! Ensimmäisenä kaasoni puki ylleen kauniin tummansinisen pitkän mekon ja heti kun hän astui sovituskopista ulos, totesimme molemmat, että pitkä hänen mekkonsa tulee olla :) Lisäksi huomasimme, miten kauniisti häntä pukee sopivan yksinkertainen mekko. Sitä voi sitten aina tilanteen mukaan asustaa sopivilla tavoilla.


Eikö olekin kaunis? Tässä vielä lyhyt mekko, jonka jälkeen totesimme, että pitkä on juhlavampi ja koska kaaso tunsi olonsa siinä hyväksi, päätettiin, että pitkää mekkoa katsellaan jatkossa :)Ja lopuksi vielä violetti mekko. Kauniita olivat kyllä kaikki mekot, mutta koska kaasolla on pitkällekin mekolle käyttöä, sitä nyt etsitään. Violetin sävyksi kaaso toivoi tummaa ja se käy minulle oikein hyvin.

Olemme kaasojen kanssa jo katselleet heille mekkoja ja nyt kun mitta on aikalailla selvä, ryhdytään etsimään enää sopivaa liikettä. Ajatuksenamme on nimittäin ostaa kaasoille multiway -mekot, eli mekot, joiden yläosan voi solmia haluamallaan tavalla. Näin samalla kertaa saa vähän niin kuin monta mekkoa, mikä monipuolistaa mekon käyttömahdollisuuksia. Ja minulle on todella tärkeää, ettei kaasojen tarvitse ostaa meidän häitä varten mekkoa, jolle ei löydy muuta käyttöä. Lisäksi pitkän multiway -mekon voi aina häiden jälkeen lyhentää, jos tuntuu, että sille olisi sellaisena enemmän käyttöä. Emme vain ole löytäneet näitä Suomesta, joten tarkoitus on tilata mekot ulkomailta. Mietin kyllä myös mekkojen ompelua itse, mutta kangas on niin kallista ja vaikeasti saatavaa, että totesimme tilaamisen olevan helpompaa. Tässä vielä vähän mekon ideaa niille, jotka kuulevat tästä nyt ensimmäisen kerran:


Multiway mekon saa siis näyttämään hyvinkin erilaiselta riippuen solmintatavasta - ja näitä solmimistapoja on ihan hurjan paljon! Se olisikin mukavaa, että kumpikin kaaso solmisi mekon omalla tyylillään häihimme, jolloin kumpikin saisi tuoda omaa persoonaa esiin, mutta samalla he sopisivat kauniista yhteen :) Tässä vähän värimaailmaa, jota olemme miettineet:


Tällaiselle mekolle on varmasti monenlaista käyttöä, hinta ei ole mahdoton ja somintatavalla sekä asusteilla mekkoa voi aina tuunata tilanteen mukaan sopivaksi. Voi hyvinkin olla, että jos kaasojen mekot ovat hyvät, tilaan itsellenikin samasta verkkokaupasta multiway -mekon. Ehkä eri värisen, niin ei olla ihan samanlaisia kaikissa juhlissa :D Vaikuttaa kyllä todella kätevältä! Kertokaa ihmeessä kokemuksia, jos tiedätte, mistä löytäisimme tällaiset mekot kaasoille!

3 kommenttia:

 1. Löytyikö multiway mekkoja mistään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa löytyi! Netissä näitä mekkoja on vaikka minkälaisia ja tilasimme ihan vastikään kaasoille Etsystä yhdet tosi hyvän oloiset (oli hankalaa malttaa olla tilaamatta samalla itsellekin tällaista :D). Kunhan ne saapuvat Suomeen, kerron niistä ehdottomasti lisää! Peukut pystyyn, että mekot ovat juuri sellaiset, kun odotammekin:)

   Poista
  2. Oo! Kerro ihmeessä lisää sitten! :)

   Poista